פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים יש לי כונן D שיש לו 100 גיגה..תפוס לי 72 גיגה..וכתוב שפנוי רק 16 גיגה..חסרים לי 12 גיגה..עשיתי שיראו תקיות חסרות אולי יש TEMP אבל אין..מה עוד צריך לבדוק?
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים אולי שחזור המערכת כנס ל control panel--folder options / לוח בקרה-->אפשרויות תיקיהכנס לטאב ה view/צפייה ותוריד תסימון מ hide protected operating system files/החבא קבצים מוגנים של המערכת הפעלהעכשיו תראה אם אתה רואה בכונן תיקיה שנקראית system volume information בדוק כמה היא לוקחתעריכה : גם אולי בעיה במערכת קבצים ,כנס ל start--run / התחל--הפעלהשים cmd ולחץ אנטר ,ועכשיו שים את זה ולחץ אנטר עוד פעםchkdsk d: /f
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים מחבר אוקי.. יש כמה תיקיות שיצאו כשביטלתי את ההחבאה של הקבצי מערכת..Config.Msi0 גיגהSystem Volume Information0 גיגהRECYCLER4 גיגה..אפשר למחוק את האחרון?
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים בכונן C, אמור להיות לך קובץ PAGEFILE.SYS שתופס המון.תגיד, יש לך שחזור מערכת? זה גם תופס המון ג'יגה בהארד דיסק.
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים עם יש לך דיסק קשיח של 80 גיגה זה בסדר גמור.אמור להופיע לך בדרך כלל 74 גיגה, סתם לדוגמא.עכשיו השאלה הגדולה, היה לך בעבר יותר גיגה בדיסק קשיח הזה בכללי?תבטל את השיחזור מערכת ואת השטח שהוקצה לך שמה לדיסק קשיח, זה אמור לסדר לך את הבעיה עם המקום הפנוי נעלם לך.
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים מחבר וואלה D:תודה.. זה השיחזור מערכת תפס 8 גיגה..ביטלתי את זה וחזר עלי המקום =] תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.