עבור לתוכן

המחשב עושה לי המון בעיות בבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

יש לי המון המון בעיות עם המחשב הישן יותר שלי (מעבד 1200 , כרטיס מסך GFORCE 4 , זיכרון 512 )

בחודשיים האחרונים יותר מ80% מהפעמים שאני מדליק אותו הוא עושה ציפצופים מוזרים והמסך נשאר מכובה ואז הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב זה קורה ושוב ושוב עד שאני מכבה אותו , ואז אחרי כמה פעמים שאני מבה ומדליק , הציפצופים מפסיקים והמסך נדלק רק שאז הוא רושם לי שהוא לא מזהה תמקלדת (בחיבור עגול) אז אני מפעיל מחדש שוב ואז אחרי כמה פעמים הוא מזהה תמקלדת ( בלי שבכלל שיניתי משהו בחיבורים רק עשיתי ריסטרט) ואז הוא לא מזהה תעכבר (גם בחיבור עיגול וגם בUSB ) אבל המקלדת עובדת אז אני פשוט לוחץ ENTER וממשיך , ואז אני מגיע לשלב שהוא טוען תווינדוס עם הלוגו ששם הוא גם לפעמים ושוב פעם אחרי מספר פעמים של ריסטרטים הוא עובר גם תשלב הזה ( עדיין לא מזהה תעכבר ת אבל זה פחות חשוב ) וסוף סוף מעלה את הווינדוס ,והעכבר בדרך נס פועל לא יודע איך, רק שאז הוא לפעמים מתחיל הוא להפעיל את עצמו מחדש או שהוא פשוט נתקע וכל המסך ניהיה מטושטש אם הפרעות מוזרות כאלה , או שפשוט המסך מתכבה והוא לא מגיב . ואחרי כמה ריסטרטים הוא שוב פעם עולה והפעם הוא יכול לפעול שבוע שלם . ובדקתי את זה .

עכשיו חשבתי שזה הווינדוס אז עשיתי פירמוט התקנתי מחדש שמתי אנטיוירוס ,תוכנה נגד רוגלות ושאר מזיקים , כל מיני איחויי דיסק ושאר טיפולים . ובום לא עזר בשיט הכל נשאר כפי שהיה . ככה שהיה נשאר לי לנחש שזה רק או המסך עושה בעיות או המקלדת והעכבר אז בדקתי את שלושתם על המחשב החדש והם פשוט עבדו נפלא , וגם ניסיתי את החלקים שלו על המחשב הישן והבעיות עדיין נשארו ככזה שזה לא הם .

אז מה זה יכול להיות ?!? הלוח אם ? מעבד ? משהו שגורם שם לקצר ?? או מה ?? ואיך אני יכול לבדוק יש איזה שהיא תוכנה או משהו???

תודה ומצטער על האורך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים