עבור לתוכן

לאחר הרכבת לוח אם, מעבד וזכרונות צריך לפרמט את ווינדווס?

Featured Replies

פורסם

אי אפשר לוותר על הפעולה הזאת? יש לציין שאני לא מחליף את הדיסק קשיח שעליו מותקן הווינדווס. לעזרתכם אודה

פורסם

אמרתי לך;)

לי אישית הייתה בעייה עם הווינדוס של אי יציבות ממעבר מליבה אחת ל-2 עם אוו הווינדוס.

[המצב שלך]

פורסם
  • מחבר

אבל השאלה האם אין דרך לעקוף את זה. אימאג' או משהו בסגנון. או אולי לשנות את ההגדרות לפני ההתקנה של הרכיבים. לא יודע,..אני זורק דברים אולי יש פה מומחים שמבינים

פורסם

באופן עקרוני תמיד מומלץ לפרמט במקרה שמחליפים רכיבים מהותיים כאלה. אני נתקלתי לא מעט בבעיות יציבות או אפילו קפיאה של המערכת לאחר החלפת זיכרון ומעבדי.אם אתה חושש לפרמט, תנסה להריץ את הווינדוס ותראה מה יקרה, אם תתקל בבעיות אז תאלץ לפרמט, אם דברים יעבדו בצורה טובה אז הרווחת, גם נתקלבתי במקרים בהם לא היה צורך לפרמט רק שהם היו מועטים יחסית למקרים שכן דרשו פרמוט.

בכל מקרה כתשפעיל את המחשב עם הרכיבי םהחדשים הווידנוס יתחילל לזהות אותם מחדש, מסיבה זאת כדאי יותר לפרמט ולתת למערכת להתחיל מחדש "נקי".

אימאג' לא יעזור כי הוא יחזיר את המערכת למצב ממנו נלקח האימאג'.

אם אתה לא רוצה לפרמט כי שדברים לא ימחקו, עדיף (וזה נכון תמיד) לחלק את ההארד דיסק לפחות ל 2 מחיצות, אחת למערכת ונניח לתוכנות מותקנות והשנייה לאחסון של כל שאר הקבצים (מוסיקה,תמונות, קבצים שהורדת וכו').

פורסם
  • מחבר

ואם יש דיסק XP נצטרך לעשות לו אקטיביזציה?

פורסם

אחרי פרמוט תצטרך לעבור אקטיבציה, כן.

מה שאתה יכול לעשות, זה למחוק את כל הדריוורים של החומרות האלו, להחליף את הרכיבים, ואז להתקין את הדריוורים החדשים. יש מצב שיעבוד.

פורסם
  • מחבר

איפה הדרייברים האלה נמצאים?

אני קצת :screwy:

פורסם

בדיסק שקיבלת עם הלוח אם

או באינטרנט באתר של החברה

פורסם
  • מחבר

לא אחי. אני לא יודע מאיפה למחוק את הדרייברים הישנים :)

פורסם

קליק ימני על המחשב שלי> מאפיינים> חומרה> מנהל ההתקנים.

פורסם

אם שום דבר ממה שהציעו לך כאן לא עוזר והמערכת עדיין לא יציבה או בכלל לא עולה

אתה יכול לנסות לעשות repair re-installation על הוינדוס הישן עם החומרה החדשה, זה לא מפרמט ולא מוחק לך כלום, זה מתקין לך על תיקיית הוינדוס הישנה את קבצי המערכת והדרייברים הנחוצים מחדש.

זה במאה אחוז שומר את כל התוכנות וכל ההגדרות וכל הפרופילים הישנים, ויש מצב טוב שזה גם יעדכן לך את החומרה החדשה בצורה דיי טובה.

כמובן שתמיד פירמוט והתקנה נקיה יהיה עדיף מבחינת המערכת, אבל הרבה מאוד נרתעים מזה (כמוך).

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

ההצעה שלך נשמעת טובה בתור מוצא אחרון (בעצם שני, כי קיבלתי הצעה אחת מלבדך).

אז ככה: בקשר להצעה הראשונה-את מה בדיוק צריך למחוק? צירפתי צילום של מנהל ההתקנים כפי שמופיע אצלי.

בקשר להצעה של repair re-installation, איך עושים את זה?

פורסם
  • מחבר

צודק, שכחתי לצרף תמונה :kopfpatsch:

המדריך שלך נחמד אבל מצריך דיסק שאין לי אבל אני אצליח להשיג אני מקווה. אבל אם אני אשיג אז למה שלא אפרמט וזהו? כי כל הקטע שאני לא אצטרך להתחנן לאנשים שילוו לי את הדיסק שלהם

[attachment deleted by admin]

פורסם

כל הבעיה שלך זה להשיג את הדיסק התקנה????

חשבתי שאתה לא רוצה לפרמט בגלל הבלאגן של להתקין אחר כך את כל התוכנות מחדש ולהגדיר...

:s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים