עבור לתוכן

בעיה ביציאת S-VIDEO של הנייד שלי (7600GO)

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

עד לפני כמה ימים היה לי בחדר את הPC עם כרטיס 7600GT ..

חיברתי את ה7600GT לטלויזיית LCD שלי עם המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך וכבל קומפוננט ..

עכשיו יש לי בחדר רק את הנייד שלי ויש לו כרטיס 7600GO ויש לי יציאת VGA ויציאת S-VIDEO.. חיברתי את הכבל שקיבלתי עם ה7600GT והקומפוננט ליציאה הזאת והתמונה שקיבלתי בטלויזיה הייתה סגולה\אפורה ..

מישהו יודע מה הבעיה ?

אני גם לא מוצא דרייברים שאני יכול להתקין על המחשב הנייד HP PAVILION 8371EA..

כשחיברתי את הכבל בדקתי בהגדרות של הכרטיס מסך וראיתי שיש לי רק אופציות של COMPOSITE ושל S-VIDEO ..

כלומר לא היה של COMPONENT ....

ובאתר של NVIDIA רשום ש7600GO תומך בHDTV ..

אז איך זה שאני לא מצליח לראות בטלויזיה נורמלי עם הקומפוננט ?

יכול להיות שזאת רק בעיית דרייברים ? (ושוב, אם כן, עוד לא מצאתי דרייבר שאני יכול להתקין על המחשב, כל דרייבר שניסיתי להתקין הקפיץ לי הודעה שהחומרה שלי לא תואמת לדרייבר)

כרגע יש לי גרסת FORCEWARE 84.54

TV ENCODER TYPE NVIDIA INTEGRATED

תודה מראש..

נ.ב. ניסיתי לחבר גם עם VGA זכר לVGA זכר והעברתי בטלויזיה לאופציה של PC .. ואז הופיע לי בטלויזיה PC - VGA והמסך הבהב (FLICKER)

והמסך נשאר שחור\הבהב בלי לראות כלום ..

יכול להיות שזאת רק בעיית דרייברים או שאני צריך לקחת את המחשב הנייד לתיקון ?

(יש לי עוד שנתיים באחריות)

פורסם

אני בטוח שזה הדריוור

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שזה הדריוור

שכחתי להוסיף ששאלתי גם בחנות שקניתי שם אתה נייד - באג - ואמרו לי לשלוח אותו לHP שיבדקו ..

וגם דיברתי במשך יומיים עם מישהו מHP דרך האימייל .. ולא היה לו יותר מדי מושג אבל גם הוא אמר לי לתת את המחשב לתיקון ..

הוא ניסה לתת לי דרייברים של HP לכרטיס מסך ..

אני לא מבין למה לעזאזל אי אפשר להתקין דרייברים מהאתר של NVIDIA וחייבים דרייברים של HP ..

זה פשוט משגע אותי .. הרי HP לא מעדכנים את הדרייברים שלהם בהתאם לכל מחשב נייד ולכל כרטיס מסך ובגלל כל בעיה .. (אני לא חושב שיש יותר מדי אנשים שניסו לחבר את הנייד דרך ה-S VIDEO או הVGA למסך חיצוני כנראה ..)

וזה מעצבן שיש לי פה את ההגבלה הזאת שזה לא נותן לי להתקין דרייברים של 7600GO שלא מהאתר של HP ... ואם אני מנסה להתקין דרייברים שלא מהאתר של HP קופצת לי ההודעה שאומרת שהחומרה שלי לא תואמת את הדרייברים :(

אגב האיש מHP אמר לי להוריד את הקובץ sp32899 מאתר שכבר הורדתי ויצרתי איתו קשר כי זה לא עזר .. וזה מסכם את העזרה שקיבלתי מהם :(

יש להם באתר רק עדכון אחד לכרטיס מסך של הנייד שלי - sp32899 - מה-15 במאי 2006 ...:

TITLE: NVIDIA GeForce Go 7600

VERSION: 8.4.5.4 Rev. A

DESCRIPTION:

This is a self-extracting compressed file that contains the NVIDIA GeForce Go 7600 Driver.

PURPOSE: Routine Release

SOFTPAQ NUMBER: SP32899

EFFECTIVE DATE: May 15, 2006

CATEGORY: Graphics

SSM SUPPORTED: Yes

FIXES:

NVIDIA control panel will now display correctly in DualView(LCD+CRT)

PREREQUISITES:

N/A

HOW TO USE:

1. Download the SoftPaq to a directory on your hard drive.

2. Execute the downloaded file and follow the on-screen instructions.

Copyright © 2003 Hewlett-Packard Development Company, L.P.

פורסם

כשהתקנת דרייבר של NVIDIA, האם היהזה דרייבר מיוחד לכרטיסי ה-?GO דרייבר של הכרטיסים הרגילים אכן עשוי לא להתאים.

יכול להיות (אם כי לדעתי הסיכוי קטן) שהמתאם של כרטיס המסך השולחני שלך לא מתאים לפלט של ה-GEFORCE GO. האם ניסית להשיג כבל SVIDEO-COMPOSITE רגיל (1-ל-1) ולהתחבר איתו?

וכמובן, אפשר לתת ל-HP לשבור את הראש, אם אתה מוכן לוותר על המחשב לשבוע-שבועיים (למרות שקיים גם סיכוי קטן שיפתרו לך את הבעיה במקום, אם זו אינה בעיית חומרה שדורשת החלפה).

פורסם
  • מחבר

כשהתקנת דרייבר של NVIDIA, האם היהזה דרייבר מיוחד לכרטיסי ה-?GO דרייבר של הכרטיסים הרגילים אכן עשוי לא להתאים.

יכול להיות (אם כי לדעתי הסיכוי קטן) שהמתאם של כרטיס המסך השולחני שלך לא מתאים לפלט של ה-GEFORCE GO. האם ניסית להשיג כבל SVIDEO-COMPOSITE רגיל (1-ל-1) ולהתחבר איתו?

וכמובן, אפשר לתת ל-HP לשבור את הראש, אם אתה מוכן לוותר על המחשב לשבוע-שבועיים (למרות שקיים גם סיכוי קטן שיפתרו לך את הבעיה במקום, אם זו אינה בעיית חומרה שדורשת החלפה).

המתאם של השולחני מבחינת חיבור זהה לפלט של הGO ..

וכשחיברתי אותו ראו, אבל ברזולוציה נמוכה ובצבע סגול\אפור ..

מה גם שחיברתי מהחיבור VGA לVGA שבטלויזיה זה ראו רק מסך שחור והתמונה הבהבה כאילו זה משדר ומפסיק, משדר ומפסיק ..

ניסיתי דרייברים שמתאימים לכרטיסי GO ואפילו בדקתי שהם ל 7600GO ..

אפשר להשיג דרייבר עדכני כלשהו לGO ממקור לא רשמי? או לעקוף את ההודעה שאומרת שהחומרה לא מתאימה ?

עריכה:

כשבדקתי באתר של נווידיה:

http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?lang=en-us

קיבלתי את זה:

Product Current

Installed Driver Recommended

Driver

NVIDIA GeForce Go 7600 84.54 HP requires that you download the driver for your GPU from their support site.

You can find more information at: http://www.hp.com.

The GeForce Go mobile GPU use drivers that have been customized to support hot key functions, power management functions, lid close and suspend/resume behavior that are normally found in notebooks. The reference desktop graphic drivers that are provided by NVIDIA on our driver downloads page do not include these custom features. For this reason, the NVIDIA Forceware NVIDIA graphics display drivers will not install on most Geforce and Quadro family of mobile GPU's. Some newer laptops have been designed to work with our drivers. For more information click here.

עריכה 2:

דיברתי עם נציג תמיכה טכנית של HP בטלפון והפתרון שלו לזה שלא רואים טוב עם המתאם שקיבלתי עם ה7600GT וכבל קומפוננט .. זה שהמתאם אחראי ..

וזה שלא רואים דרך הVGA זה כי חיברתי את זה לVGA טלויזיה ולא VGA מחשב ?!?!

והפתרון היה שאני צריך לחבר עם כבל S-VIDEO בלי מתאם ..

ננסה את זה מחר אחרי שאני אקנה כבר ..

אגב, מצאתי באתר של NVIDIA:

Where are the notebook or laptop drivers?

Question

Where are the notebook or laptop drivers?

Answer

NVIDIA provides driver updates to our Notebook and Laptop computer partners. The driver updates are then packaged and distributed by the partners, often with custom power management and other features and settings specific to that platform. NVIDIA does not control the schedule the various notebook and laptop providers use to release new drivers for their products.

NVIDIA is NOT allowed to directly distribute drivers for the vast majority of Notebook and Laptop computers.

The only way to get updates for NVIDIA laptop or notebook graphics cards is though the notebook provider.

כלומר NVIDIA לא אחראית על הדרייברים שמשתחררים לכרטיסי המסך הניידים שלה, אלא היצרניות של הניידים עצמם ..

זה פשוט דבילי !!!

עריכה 3:

אני מדבר עם נציגה של HP בCHAT באתר שלהם .. באנגלית ..

זה כמו לדבר עם רובוט .. תשובות מוכנות מראש ..

ולא עוזרת לי בשיט :(

עריכה 4:

אוקיי ... פשוט מגוחך מה שקורה פה ...

לא מאמין שכאלה אנשים עובדים בתמיכה טכנית ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים