פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים הורדתי אותו מFP (הקישור בדף הראשון) ירד לי אתמול אחרי איזה 15 שעות חבל שאין מולטי... הוא מבקש סריאל... פרסומות ממש לא מפריעות... ראיתי רק אחת כשמדליקים את המשחק וזהו...
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים צודק, המשחקים בסופו של דבר נחמדים, תודה לפותח התראד, לא יצא לי לשחק הרבה זמן ב-Far Cry
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מאיפה אתם מורידים את far cay?אני משתגע כבר אני מוריד אותו מ gamershell כי אין לי משתמש ל fileshack (וזה עולה כסף)פעמיים הקובץ ירד פגום.אפשר לעשות משתמש בחינם ב-FileShack.התשלום זה בשביל מערכת המרקורי שלהם, שאיתה אתה יכול להוריד במהירויות הרבה יותר גבוהות (וזה קיים גם בכמעט כל אתר הורדות, אז אין מה להתפלא).
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אפשר לעשות משתמש בחינם ב-FileShack.התשלום זה בשביל מערכת המרקורי שלהם, שאיתה אתה יכול להוריד במהירויות הרבה יותר גבוהות (וזה קיים גם בכמעט כל אתר הורדות, אז אין מה להתפלא).אחלה תודה , הצלחתי להוריד , הגדרתי את ה חשבון שלי ב UBI כ USA ועכשיו אני לא יכול להתקין כי אני לא תושב ישראלי , איך אני מתקין את זה ?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים הצלחתי להוריד את המשחק אבל לא יכול להריץ אותו כי הוא מזהה אותי כמי שלא בארה"ב
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים אני לא מצליח למצוא איפה ההורדה עצמה.. אחרי שנאי לוחץ על הכפתור האדום באתר לא מאתר את הDOWNLOAD עצמו... HELPPPPP
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים לא מצליח להתקין את POP...הוא רושם לי שאני לא גר בUS למרות שהגדרתי בחשבון שלי שכן ???
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים לא מצליח להתקין FC למרות ששיניתי בחשבון UBI ל-USA וגם ב-Regional Settings..מישהו הצליח ויכול לשתף?
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים הם השהו/ביטלו אץ הההורדות? ניסיתי כרגע להוריד וזה מעביר אותי חזרה לדף הראשי...
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים אי אפשר להוריד יותר...Thank you for downloading one of the promotional PC titles made available for ad-supported freeplay over the Labor Day weekend. The promotion is now closed and it is no longer possible to play the games for free.If you are interested in further information on these titles, please visit our official website at www.ubi.comזה ציטוט מהמייל ששלחו לי...מי שהספיק להוריד שיהנה.. מי שלא, לא נורא. בטח יהיה עוד משהו כזה בעתיד...
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים ומי שכבר היספיק להוריד?ולא מצליח להתקין?????אני רואה לפי מספר הפונים שיש אנשים שהורידו את המשחקים אבל לא מצליחים להתקיןגם אני בינהםיש הצעות איך נעשה זאת?
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים כנראה שאי אפשר להתקין גם... The promotion is now closed and it is no longer possible to play the games for free כנראה שגם אי אפשר לשחק במשחקים שכבר מותקנים... ואני רציתי לשחק בPOP עכשיו נצטרך להשיג אותו בדרכים שקצת אסור לדבר עליהם פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.