פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים אפשר לשחק ב FAR CRY ברשת ?? ? ? ?? ? ? ?בטח שאפשר...www.farcry-israel.co.nr
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים 1.תרשמו ל UBI ותבחרו בארץ ארה"ב חובה2. המשחקים הם מלאים כולל רשת (ונראה לי עדכונים), לא כולל מודים3. הפרסומות הן למקדולנד וזה לא באמצע משחק, זה מופיע לפעמים כאשר שומרים,ו\או לאחר טעינת שלב או משחקון.4. הורדתי RAYMAN RAVING RABITS ,POP שניהם עובדים נהדר.יוזמה מבורכת כן ירבו.
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים איזה גוסט ריקון זה? אני מקווה שזה GRAW...ולגבי שני המשחקים האחרים, מה אתם אומרים, שווה לנסות? לפעמים יש לי פחד מוזר ממשחקים ישנים, מישהו יכול להרגיע אותי?
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים פעם היה לי פאר קריי והגעת עד השלב ההוא בלילה שמטיילים בין האיים ויש חושך,ביערות יש כל מיני יצורים מוזרים בקיצור עכשיו הורדתי שוב ואני רוצה שמירה לשלב הזה בלילה אני לא זוכר את השלם של השלב הזה,אבל זה הפעם הראשונה במשחק שמשחקים בלילה זה מה שזכור לי... מי שיש לו שמירות אני אשמח... עריכה:אני חושב שקוראים לשלב הזה STEAM ככה ראיתי בגימספוט במדריך של המשחק
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים מישהו הצליח להוריד את FAR CRY ?ומאיפה ?הורדתי פעמים ופעמים הקובץ נפגם בשתי דפדפנים שונים (FF ו OPERA )
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים ניסיתי לשחק את FARCRY ברשת והוא דורש את הסריאל של המשחק.. ואין לי... מאיפה הוא רוצה שאני אביא?אם זה לא ברשת זה לא שווה..
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מאיפה אתם מורידים את far cay?אני משתגע כבר אני מוריד אותו מ gamershell כי אין לי משתמש ל fileshack (וזה עולה כסף)פעמיים הקובץ ירד פגום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.