פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים הי חברה אז Tabula Rasa יצא לשלב הבטה שלו ויצא לי הכבוד לשחק בו מדובר בMMORPG יפה אם סיפור SCI-FI אפי. אז כך כמה רשמים מהירים: גרפיקה: טוב+ (יפה אבל לא הכי מתוכקמת) קול: נחמד מוזיקה טובה אבל אין דיבוב בכלל, אפקטים רגילים (-). משחקיות: לא רע בכלל, לא משהוא חדשני אבל הם לקחו את רוב הדברים הטובים ממשחקים אחרים וישמו אותם במשחק כמו מערכת דמות לא מסובכת שאפשר לישלוט בערכים במדויק בלי יותר מידיי כאב ראש. מי שרוצה רקע וסקירה של הבטה יש לינק (למה לעבוד קשה) קרדית :GameSpot http://www.gamespot.com/pc/rpg/tabularasa/news.html?sid=6176825&mode=top
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר אתה מתכוון SCI-FI? מדע בדיוני? תתקן שגיאות כתיב OK תוקן חוץ מזה שזה לא היה טעות כתיב פשות כתבתי בעברית פונטית למען הנוחות. סיי-פיי=SCI-FI
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים נשמע מצוין לפי הבקרוב.אם כי MMOים דורשים יותר מדי השקעה לרוב ולכן אני נמנע מהם.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים משחק במשחק הזה כבר כמה חודשים, גם בסגורה וגם בplay sessions הרגילים, הולך להיות char wipe בקרוב לכן אני מציע לאנשים להרשם ולחכות עד שזה יקרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.