עבור לתוכן

מישהו כאן משחק\שיחק ב- Overlord ? אני תקוע וצריך עזרה.

Featured Replies

פורסם

נשארה לי משימה אחת ב- Golden Hills שבה כתוב לי:

"Find a way to the other side of the mountain"

וחרשתי כבר את כל העולם המחורבן הזה...ואני לא מוצא דרך.

חרשתי כבר בגוגל למצוא פיתרון, אך ללא הועיל

אנא עזרתכם

HF

פורסם

תן תמונה אולי? אני זוכר את ה GOLDEN HILLS אבל מה שאמרת לא זכור לי

פורסם
  • מחבר

תודה, הנה תמונה.

אני ממש מתבאס, כל עזרה תתקבל בברכה

עריכה: תודה על הקישור.

אני מכיר אותו אבל קראתי שוב. הבנתי מה צריך לעשות, בדקתי את ה"היסטוריה" ויש לי כבר את

ה- Beer Kettle אבל אני צריך להכניס את היצורים הקטנים האלה לתוך פסל מזהב או משהו כזה ? בכל מקרה גם את זה כבר עשיתי נראה לי,

ועדיין אני לא יודע לאן ללכת.

התמונה השנייה, היא המקום שדרכו נראה לי אני צריך לחצות לצד השני של ההר. אבל אין לי מעבר שם.

אוף, איזה יאוש!

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

היי, עברו כבר יומיים, מישהו מוכן להציץ ? בבקשה? אני מיואש... :s07:

פורסם

אם השגת כבר את הBEER KEETLE אז בתוך המבנה התת קרקעי העצום הזה הלכת דרך הדרך הגדולה בפנים שנפתחת אחרי שאתה הורג כמה גמדים?

פורסם
  • מחבר

אם השגת כבר את הBEER KEETLE אז בתוך המבנה התת קרקעי העצום הזה הלכת דרך הדרך הגדולה בפנים שנפתחת אחרי שאתה הורג כמה גמדים?

השגתי את ה KETTLE המדובר.

אני אמור להמשיך דרך המבנה התת קרקעי לצד השני של ההר ? (אני לא זוכר לאיזו דרך שנפתחת אתה בדיוק מתכוון)

פורסם

השגתי את ה KETTLE המדובר.

אני אמור להמשיך דרך המבנה התת קרקעי לצד השני של ההר ? (אני לא זוכר לאיזו דרך שנפתחת אתה בדיוק מתכוון)

פשוט תיכנס מהכניסה הרגילה ותמשיך ישר עד הסוף

פורסם

אה אני יודע בדיוק איפה אתה... נכון יש את המקום שליפני זה מין מבצר כזה עם מלא גמדים? שם יש 3 יציאות בחרת בלא נכונה.. אתה אמור ללכת ליציאה של ה Brewery שהיא הכי ימנית מין שער גדול כזה... יש לך שם כמה משימות תעשה אותם ואז יש 2 קומות תשים לב שיש מעלית לקומה השניה בסוף הקומה הראשונה ואח"כ אתה יכול לצאת ביציאה של הקומה הראשונה ואז שאתה יוצא משם נפתח לך מקום חדש ואתה מגיע מהצד השני..

עריכה: הדרך שנפתחת היא בסוף הקומה הראשונה ליד המעלית של הקומה השניה יש שער כזה שמשם אתה יוצא אז אתה כבר תבין

פורסם
  • מחבר

אחי, תודה רבה על ההסברים, אבל קצת קשה לי להבין (מה גם שאין בכלל סימני פיסוק... ;) )

יש מצב שאתה מעלה תמונה? בבקשה? אני משתגע ואני ממש רוצה לגמור את המשחק !!

תודה רבה מראש

HF

פורסם

יכול להיות שאין לך הפאץ' של 1.2? כי כרגע קראתי על איזה באג שיכול להיות למי שאין את הגרסא הזאת

בכל מקרה אני יעלה לך תמונה עוד יומיים ככה אין לי את זה כאן

ואני תקוע כבר מלא זמן באיזה בוס אחד ענקי שקוראים לו KAHN מישהו יודע איך עוברים אותו אולי??

פורסם

לגבי kahn ממה שאני זוכר כי סיימתי את המשחק לפני זמן מה אז תהיה סבלני איתי, הדרך שאני השתמשתי בה כדי לחסל אותו הייתה שהוא יהיה בקומה מתחתיי ואז אני שולח עליו את הירוקים שלי והם כבר מחסלים אותו, איזור טוב יהיה ליד הבר בעיר. זה שבעבר הלכת עליו כדי לתפוס את הלוחם שמייצג את חטא התשוקה.

לגבי המשימה של לחצות את ההר היא יחסית מאוד פשוטה עם כבר השגת את הסיר(kettle). מה שאתה צריך לעשות זה ללכת למנהרה בה אתה מצאת את הסיר. ופשוט אם תסתכל מהכניסה ישר קדימה תראה שיש דלתות גדולות, בסה"כ מה שאתה צריך לעשות זה להגיע ולעבור אותם מה שיוביל אותך (אם אני לא טועה) למעלית ושבפתחה נמצאת היציאה לצד השני של ההר. כל מה שאתה צריך לעשות זה פשוט להמשיך בנתיב שבו הלכת בשביל הסיר וואתה תגיע לצד השני של המנהרה ושם יש לך איזו ידית שאתה צריך למשוך אם אני לא טועה.

מקווה שעזרתי תודיעו לי אם לא הייתי ברור אני אנסה

פורסם
  • מחבר

לגבי המשימה של לחצות את ההר היא יחסית מאוד פשוטה עם כבר השגת את הסיר(kettle). מה שאתה צריך לעשות זה ללכת למנהרה בה אתה מצאת את הסיר. ופשוט אם תסתכל מהכניסה ישר קדימה תראה שיש דלתות גדולות, בסה"כ מה שאתה צריך לעשות זה להגיע ולעבור אותם מה שיוביל אותך (אם אני לא טועה) למעלית ושבפתחה נמצאת היציאה לצד השני של ההר. כל מה שאתה צריך לעשות זה פשוט להמשיך בנתיב שבו הלכת בשביל הסיר וואתה תגיע לצד השני של המנהרה ושם יש לך איזו ידית שאתה צריך למשוך אם אני לא טועה.

מקווה שעזרתי תודיעו לי אם לא הייתי ברור אני אנסה

תותח אתה !!!

תודה רבה רבה, הללויה !! For The Master

עריכה: סיימתי את המשחק !! אחלה משחק, וגם הסוף מגניב...

***** ס פ ו י ל ר ******

***** ס פ ו י ל ר ******

***** ס פ ו י ל ר ******

***** ס פ ו י ל ר ******

אני סיימתי את המשחק עם 10% Corruption , ומסתבר שיש זקן אחד שהוא האוברלורד האמיתי - הוא רשע מרושע (סליחה על המילים החננות)

האם מישהו סיים את המשחק אחרת, כלומר פגש סוף אחר ? אם נאמר סיימת את המחשק עם 100% Corruption ?

***** ס ו ף ה ס פ ו י ל ר ******

תודה רבה למי שעזר

HF

פורסם

בכיף שיהיה לך

*********התקפת ספוילרים**********

בעיקרון יש לך שני סיומים אפשריים אחד עם אתה טוב ואחד אם אתה מושחת עד העצמות. כמובן שאלו מסלולים שצריכים ללכת בהם לכל אורך המשחק אם אתה טוב אתה צריך להישאר טוב ואם אתה רע טוב אז העולם כבר לא מקום כל כך טוב. אם אני לא טועה, כשאתה רע בסרט שבסוף אתה רואה את היצורים שלך משתלטים על העולם ואז עוברים אליך במגדל יושב על כס המלכות והכוסית הרעה מוצצת לך (החלק האחרון שקרי).

בכל מקרה רואים את הליצן המניאק בסוף חוטף את הדיבוק של ה-overlord הקודם ככה שיש מקום למשחק נוסף.

*********התקפת ספוילרים**********

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים