פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים שלום לכולם המחשב שלי בן 3-4 שנים והחודש השקעתי בכרטיס מסך כי היה לי מובנה איך המחשב שלי ? האם יריץ משחקים של השנתיים האחרונות? אני יודע שהוא לא משהוא אבל אני רוצה לשאול תמבינים בחומרה pentium 4 2.40 ghz 512 ram ddr יש לי עוד סטיק בבית של 512 פשוט אין לי כוח לשים geforce 7600GT 256MB AGP ספק HEC 400TRT 400W המחשב יכול להריץ משחקים של השנה האחרונה או השנתיים?
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים בשנתיים האחרונות יצאו הרבה משחקים, חלקם כבדים חלקם קלים. את המשחק הקלילים הוא יריץ, המעבד שלך הוא בכלל לא מהסדרה של ההכי טובים ככה שאני בספק איתו, זיכרון, היום מומלץ 2gbאבל למשחקים בינוניים [מינוס] זה יספיק.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר כן אני יודע שמעבד לא חזק וזיכרון של 512 לא יספיק אבל יש לי עוד סטיק בבית של 512אני מיתכוון משחקים כמו nfs most wanted וכאלו אם יריץ לי
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים את המוסט וונטד הוא יריץ בטוח כי לי יש 5700 והוא מריץ אותו(אומנם על הכי נמוך אבל מריך..)
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים Most Wanted יריץ חלק.אבל למה אתה לא שם את הסטיק הנוסף של הזכרון? 512 זה מעט.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים לא מבין מה הטעם בדיון הזה.קנית כבר את הכרטיס,אם אני אגיד לך שהוא הכרטיס הכי הכי גרוע בעולם? מזה ישנה?ואם אני אגיד לך שהוא הכרטיס הכי הכי טוב בעולם?תעשה לעצמך טובה,תהנה מהכרטיס עד כמה שהוא מאפשר לך ואל תתרכז בלמצוא לו הגדרות כמו "טוב" או "טוב מאוד" וכו'
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים לא מבין מה הטעם בדיון הזה.קנית כבר את הכרטיס,אם אני אגיד לך שהוא הכרטיס הכי הכי גרוע בעולם? מזה ישנה?ואם אני אגיד לך שהוא הכרטיס הכי הכי טוב בעולם?תעשה לעצמך טובה,תהנה מהכרטיס עד כמה שהוא מאפשר לך ואל תתרכז בלמצוא לו הגדרות כמו "טוב" או "טוב מאוד" וכו'אהאננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.