עבור לתוכן

חיבור פאנל אודיו קידמי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

לאחר שהמחשב ברשותי במשך בערך שנה, החלטתי לחבר משהו לפאנל אודיו הקדמי במחשב. לא עובד, לא מזוהה, כלום. לאחר כמה בדיקות תוכנה החלטתי להכנס פנימה.

פתחתי את המחשב, ומסתבר שרק חיבורי הUSB מחוברים. יש כבל לאודיו ולFirewire, אבל שניהם לא מתחברים לכלום על לוח האם.

לאחר חקירה קצרה מצאתי מקבץ של פינים ליד חיבור האודיו האחורי של לוח האם. הבעיה היחידה היא שהכבל שמחובר לפאנל הקדמי נורא קצר, ואין סיכוי שיגיע עד לשם.

מה אני עושה? איזה כבל אני צריך לקנות? אולי הסתכלתי על החיבור הלא נכון? אמור להיות חיבור בקצה הקרוב יותר של הלוח?

תודה לכולם!

פורסם
  • מחבר

הקפצה קטנה, מישהו יכול לעזור לי? או להפנות אותי לפורום המתאים אם זה לא זה?

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה שלי כי רציתי לפתוח נושא חדש בידיוק על הנושא הזה.. (המארז sunbeam transformer) הכבל האודיו המגיע איתו נוראאא קצר ולא מגיע עד לחיבור על הלוח אם.. מה עושים?

יש מקום שאפשר לקנות כבל כזה ארוך? או שצריך לאלתר משו?

פורסם

שלום לכולם

לאחר שהמחשב ברשותי במשך בערך שנה, החלטתי לחבר משהו לפאנל אודיו הקדמי במחשב. לא עובד, לא מזוהה, כלום. לאחר כמה בדיקות תוכנה החלטתי להכנס פנימה.

פתחתי את המחשב, ומסתבר שרק חיבורי הUSB מחוברים. יש כבל לאודיו ולFirewire, אבל שניהם לא מתחברים לכלום על לוח האם.

לאחר חקירה קצרה מצאתי מקבץ של פינים ליד חיבור האודיו האחורי של לוח האם. הבעיה היחידה היא שהכבל שמחובר לפאנל הקדמי נורא קצר, ואין סיכוי שיגיע עד לשם.

מה אני עושה? איזה כבל אני צריך לקנות? אולי הסתכלתי על החיבור הלא נכון? אמור להיות חיבור בקצה הקרוב יותר של הלוח?

תודה לכולם!

אם אתה לא מוצא לאן לחבר זה אומר שאין לך כרטיס קול מובנה על הלוח.

אם מצאת לאן לחבר והכבל לא מגיע, זו באמת בעיה. אבל זו הפעם הראשונה שאני שומע על מקרה כזה שהכבל מאוד קצר.

איזה מארז ולוח אם יש לך?

פורסם

אני מניח שכמו שלי

הקפצה שלי כי רציתי לפתוח נושא חדש בידיוק על הנושא הזה.. (המארז sunbeam transformer) הכבל האודיו המגיע איתו נוראאא קצר ולא מגיע עד לחיבור על הלוח אם.. מה עושים?

יש מקום שאפשר לקנות כבל כזה ארוך? או שצריך לאלתר משו?

זו בעיה מוכרת של המארז.. אפילו בביקורת עליו באתר כתוב שזו בעיה.. מספקים כבל קצר מדי..

מה אפשר לעשות?

פורסם

תוכל להביא צילום של הכבל ?

99% אפשר להאריך אותו..

פורסם

אל תקפיץ דיונים משנה שעברה, תפתח חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים