פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים אני ממש רוצה להגיד: תודה תודה תודה162Xיש שיפור ענק בביצועיםרק שאלה אחת: בCATALYST CC הוא מראה לי רזולוציה, רמת הצבע(32BIT) ו 0o במעלות.זה נורמלי? מה הבעיה(אם יש)?עריכה:איפה ATITOOL מראה את הטמפ', אולי אני פשוט לא יודע וסתם שואל שאלות דפוקות(אני לא ראיתי איפה, לא מוצא...)נ.ב מתאמץ מאד שלא להקפיץ כל 3 שעות
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר :POEWER COLORhttp://www.bigpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=504
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר א)אני יכול להתקין לו חיישן?ב)או שאני פשוט צריך לקרר יותר את המארז?(המחשב התרסט לי פעם אחת)ג)איך אני שולט במהירות המאוורר?(יש לי ATITOOL 2.6)
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר OK נראה לי שמצאתי את הבעיה אבל אני לא בטוח:כשהמחשב התרסט, הוא היה בתוך חלל מיוחד למחשב שסוגר את כל כיווני האוויר(2 לוחות עץ וקיר קרובים מאד לדפנות המארץ)לפי דעתי זה גרם להתחממות יתר ולקריסת המערכת.עכשיו הוצאתי משם את המחשב והוא לא עובר את ה-60 מעלות אפילו במאמץ.הבעיה היא שהוא באמצע החדר עכשיו ומפריע לכולם.יעזור אם אני אתקין עוד מאוורר?תקנו אותי אם אני טועה.
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים אני לא מבין איך אין אתה לא מציין שאתה מרגיש את צוואר הבקבוק... היה לי P4 3.0 סבלתי כל כך קודם כל הוא גם ככה חרא ובינו לבין ה-915D יש שיפור עצום מחק לי את כל צוואר הבקבוק... היה לי צוואר בקבוק מעצבן ב-NFSC שמתי הכל על MAXIMUM כולל פילטרים 1280X1024 קיבלתי 15-25 החלפתי מעבד אני מקבל 35-50 זה פשוט תענוג...
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים מחבר אני לא מרגיש צוואר בקבוק : אובליביון: MAXED OUT רק הורדתי טיפה את העצים על 1440X900 DARK MESSIAH: HIGH-> 1280X768 זה כל מה ששיחקתי בינתיים אבל אין צוואר בקבוק( לא שאני מרגיש) אולי זה כי הכרטיס מוחלש ב-100MHZ יכולים לענות לי על השאלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.