פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים OMG! ההמשך לאחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי אי פעם!!!!!!11 HOLY COW!!!!!!! לינק לטריילר: http://www.gametrailers.com/player/24386.html
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים כרגע רק לPC אבל בשוק היום בטח יצא גם לPS3\360 כי היום הרבה חברות מפתחות ביחד לשלוש הקונסולות האלה בגלל זמן ומחיר הפיתוח
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים הגרפיקה קטלנית רצח .. עד שזה כל כך מעניין מה הדרישות מערכת למישחק כזה .. למשל GTS320 MB יפעיל תמישחק הזה על HIGH? זה מעניין :'(
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים לאחרונה נפוצה תופעה בפורום משחקים של פתיחת ת'רדים בסגנון של "איך המחשב הזה יריץ לי את קרייסיס?" וכו'.כל ת'רד שייפתח עם שאלה מן הסוג הזה שדורשת ניבוי יינעל מידית ופותח הת'רד ייקבל אזהרה. בנוסף לכך אם ייפתח ת'רד שייגרר למצב של שאלות כאלו הוא יינעל גם כן והגוררים יקבלו אזהרה. אנא קחו זאת לתשומת לבכם בכדי שלא תהיינה אי הבנות בעתיד. ציטוט זה נלקח מתוך חוקי הפורום. עדיף לא לשאול את השאלה הזאת, ברגע שהמשחק יצא, אני בעצמי אריץ אותו על המערכת היחסית שפויה שלי ואגיד איך הוא רץ, רק נשאר עכשיו לחכות לאיזה DEMO
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים ציטוט זה נלקח מתוך חוקי הפורום. עדיף לא לשאול את השאלה הזאת, ברגע שהמשחק יצא, אני בעצמי אריץ אותו על המערכת היחסית שפויה שלי ואגיד איך הוא רץ, רק נשאר עכשיו לחכות לאיזה DEMO לא שאלתי עם זה ירוץ על המערכת שלי שאלתי עם הגרפיקה יותר חזקה מ GTS 320 כי זה מעניין ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.