פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים אני לא מצאתי פורום שהשאלה הזו יותר מתאימה לו ככה שאם זה לא המקום תעבירו...אני צריך המלצה לכרטיס קול כמה שיותר איכותי עד 200 ש"ח כולל מאיזו חנות (בצפון)...תודה מראש לכל העוזרים...
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים קריאטיב לא רעים,http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Creative-5&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=62&aff=Zap〈=HEאני לא חושב שעד 200 שח תצליח למצוא משהו שטוב בהרבה ממה שמובנה בלוח אם עצמו....כ. קול טובים עולים בסביבות ה400 שח...
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר אני לא צריך שיהיה משהו ממש טוב מהמובנה... אני פשוט צריך שהוא יהיה די טוב והכל באופן יחסי למחיר... אני קצת מוגבל בכסף לאחר קניית מחשב חדש...
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים אז ככה החנות שבחרתי בה בכדי לתת לך מחיר של הכרטיס היא TMS ( כייוון שהיא מאוד אהובה עליי בעקבות השירות בקנייית המחשב שלי..) וזה הכרטיס:AUDIGY SE 7.1מחיר: 188כתובת האתר של החנות: www.TMS.co.ilאני ממליץ על הכרטיס הזה בגלל שגם לי היה אותו תקופה מסויימת עד שעברתי לסדרת הXFI
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים אני לא צריך שיהיה משהו ממש טוב מהמובנה... אני פשוט צריך שהוא יהיה די טוב והכל באופן יחסי למחיר... אני קצת מוגבל בכסף לאחר קניית מחשב חדש...אז נשאלת השאלה למה בכלל לבזבז כסף על כרטיס קול, כשכבר יש לך אחד?
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים אז נשאלת השאלה למה בכלל לבזבז כסף על כרטיס קול, כשכבר יש לך אחד?כי כנראה הon Board לא מוצא חן בעיניו וכד'.. או שהוא סתם רוצה אחד יותר איכותי... זה זכותו..
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר שמעו אני בטוח שכרטיס קול עד 200 שקל יכול להיות טוב יותר מ-onboard...יש לכם רעיונות אחרים- אולי 7.1...
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים Creative Audigy SE 7.1 הכי טוב שתקבל ואיכות השמע איתו מעולה ומחיר 170 ש"ח בKSP
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים Creative Audigy SE 7.1 הכי טוב שתקבל ואיכות השמע איתו מעולה ומחיר 170 ש"ח בKSPבדיוק מה שרשמתי לו.. רק שאני המלצתי מTMS שזה 18 שקלים יותר.. (פותח הדיון שים לב להודעות שרשומות בו.. כך תראה שהומלץ לך כבר כרטיס תומך 7.1)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.