עבור לתוכן

המשך סיוע לגבי שידרוג מחשב בסביבות 1,200 שקל

Featured Replies

פורסם

שאלתי פה לפני מס' ימים וקיבלתי תשובות טובות. אני מתכוון לקנות ביום ראשון אבל עדיין יש משהו לא שקט אצלי. http://hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=e6fa017eda38050be5da86dc80d2648c&topic=285066.0

כאמור, אני מתכוון להחליף את לוח האם, הזיכרון והמעבד. לעת עתה אני מתכוון להישאר עם הדיסק הקשיח והספק. סה"כ החישוב שלכם יצא בסביבות 1,200 ש"ח. יש לזכור שאני לא מחליף את הדיסק הקשיח הישן שלי (כמעט 5 שנים. 40G), לא את הספק כח, ולא את המאווררים. בנוסף אני מקבל רכיבים ועליי להרכיבם לבד או לשלם כסף. אני רואה באתר של K.S.P שמציעים מחשב ב-1,950 ומדובר באינטל וגם הצעה אחרת של AMD ב-1,870 שקל. האם רכיבי המחשב שהם מוכרים יותר טובים ממה שהצעתם כאן? אמנם הזיכרון שם חלש אבל אפשר לבקש אחד אחר. המחשב מגיע מורכב, כולל מסך, צורב, רמקולים, מקלדת ועכבר. כמובן שאת כל אלה אני לא צריך ואפשר לבקש שיורידו את המחיר. השאלה שלי האם ההצעה שלהם לא משתלמת עבורי? כי אצלם אני מקבל מחשב מורכב, כל הרכיבים חדשים ועם דיסק גדול וחדש יותר. הרי בשנה הקרובה אצרך להחליף את הדיסק לפני שהוא ייהרס ואולי גם אחליף ספק כח וכך אני אגיע ל-1500 שקל בכל מקרה. לא כדאי שאבקש לקבל את אחד המחשבים שלהם בהנחה של 500 שקל תמורת ויתור המסך, צורב וכו'? אלא אם המעבד ולוח אם שלהם ממש לא טובים. את זה אתם צריכים לקבוע כי אני לא מבין.

אז לסיכום: 1) דעתכם על ההצעות של K.S.P.

2) לא מצאתי את הרכיבים באתר סקייפיסי. הנה תראו שדגם המעבד שהומלץ לא קיים שם. אני רואה טוב? http://www.pccenter.co.il/category.asp?catcode=452

[attachment deleted by admin]

פורסם

בישביל מה השדרוג?

מה אתה מצפה מהמערכת?

איזה כ. מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

הדברים האלה נדונו בהודעה הקודמת שצירפתי קישור אליה. מדובר במחשב בן מס' שנים, חלש מאוד הן מבחינת המעבד, והן מבחינת הזכרון. גם במחשב החדש אני לא צריך כ. מסך. מבחינתי שזה יהיה משולב בלוח אם. זה מחשב שמיועד לאינטרנט וסרטים בלבד.

פורסם

אז מה שעדיף זה לקחת פה AMD יצא לך פתרון זול.

אל תקנה מKSP

לדעתי זה יספיק לך:

הורכב לסקאיי פיסי:

מק``ט

440 440 1 לוח אם GIGABYTE GA-M61P-S3 38466

341 341 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 3600+ Socket AM2 Box AMD1185

432 216 2 זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 TMOS1GBDDR2-667

4 פריטים

1,213 ¤ סכום כולל מע``מ

זה יותר מיספיק לך!

פורסם
  • מחבר

מקודם הצעתם לי לוח אם של אסוס. ומה המשמעות של המספר "64" במעבד?

וחוץ מזה במחירים האלה מקבלים מחשב חדש כולל הרכבה (מה שאני לא מקבל כאן). יש הבדל בין המחשבים הזולים לבין הרכיבים שאתם ממליצים? הרכיבים הללו טובים יותר מהמחשבים המורכבים הזולים?

ושאלה כללית שלא קשורה - מה ההבדל בין " Dual Core" לבין "Core 2 Duo"?

פורסם

אפשר, קנה מחשב דור ישן... ותקבל מערכת שלמה ב 1200 ש"ח

dual core זה של AMD ובכלל זה אומר שתי ליבות.

C2D זה מעבד שתי ליבות של INTEL שכמובן יותר יקר ואותו קונים במקרה ואתה מעוניים ל-OC אחרת אין טעם.

ו-64, זה 64 ביט.

כל המעבדי הדו ליבה הם 64ביט...

פורסם
  • מחבר

1) ומה זה המספר "3600" או "4000" שאני רואה במפרטים?

2) אני מבין שבכל ההצעות שיתנו לי אני אמור לראות את המספר 64?

3) אז המחשב המחודש שלי כשבתוכו הרכיבים שאקנה יהיה חזק יותר ממחשב ב-1200 שקל מורכב?

פורסם

3600 ו4000 זה דגמים...

כמה שיותר גבוהה ככה יותר טוב....

2.כל מעבד כפול ליבה תומך 64 ביט

3. 100%

פורסם
  • מחבר

או קיי.

תעיף מבט בהצעה שצירפתי. מה רע בה? למה שאקנה במקום אחר, אשלם יותר וגם אקבל פחות איכות?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה לקחת 1 GB זיכרון ואני נתתי לך GB2 זו הסיבה היחידה שיצא לך יותר זול...

אני אישית לא אוהב את asus ניסיון גרוע במיוחד איתם, בחירה שלך!

בKSP לא תקבל איכות...

אחריות על הפנים... לא אפרט יותר כי אסור...

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch: צודק אני לא שמתי לב. SKYPC באמת זולים. תגיד, יש צורך להגיע לחנות או שאפשר להזמין בדואר? (למרות שהם בכלל לא רחוקים ממני. 10 ד' נסיעה...)

ועוד שאלות קטנות:

1) האם המחשב יהיה חזק יותר מפנטיום 4, 1.8 עם 768M זיכרון? שים לב ששלי פנטיום והחדש יהיה AMD. אם יש הבדל-זה הבדל רציני או מזערי?

2) אני מבין שהמפרט הוא בין הזולים, אם לא הזול ביותר שקיים. מתי המפרט הזה נחשב הטופ? לפני כמה חודשים/שנים?

3) המחשב החדש יוכל להריץ כרטיס TV?

פורסם

הבדל ממש ממש ממש משמעותי בעיקר עם עבודתו המצויינת של AM2 עם זיכרונות ddrII

אתה יכול לקחת x2 3800+ אבל לדרישותיך אין צורך במחשב ממש חזק!

ה3600+ יצא עם 4000+ ועם 4200+ באותו זמן אם אני לא טועה לכן לא היה אף פעם "הכי חזק בטופ" לפני כ 10-9 חודשים הוא היה מהחזקים כמו שאומרים.

כן ברור שיוכל

פורסם
  • מחבר

מה זה X2?

סורי אבל אני לא ממש מבין במושגים למרות שבשעה האחרונה ובמיוחד בימים האחרונים אני מתחיל להבין יותר ויותר..

אני רוצה להבין אחת ולתמיד מה ההבדל בין AMD לאינטל? יש הבדל באיכות או שבסה"כ מדובר ביצרניות שונות של אותו מוצר??? כנ"ל לגבי היצרניות של לוח האם

וגם מה ההבדל במספרים 3600, 3800, 4000... אלה מספרים שמעידים על מהירות?[br]פורסם בתאריך: 31.08.2007 בשעה 21:03:06חחח רק צמד המילים "אותו מוצר" היו צריכות להיות מודגשות

פורסם

מספרים זה דגמים, לכל דבר יש דגם.... גם פה

x2 - 2 ליבות.

AMD ו אינטל ארכיטכטורות שונות...

אינטל טוב יותר לאוברקלוק וAMD הוא פתרון זול ונחמד לאנשים שקונים מחשב ללא אוברקלוק.

הביצועים שונים ממעבד למעבד אך כמובן שיש השווה

לדוגמא ה 3800+ של AMD מתחרה ב e2160 של אינטל [אם אני לא טועה]

------

אין לך מה לחשוב יותר מידי פה, לצרכים שלך אתה לא צריך מחשב על שעולה 7 אלף.

----

לגבי לוחות האם, זה עניין של מחיר, צ'יפסט, תוספים שבאים עם הלוח [באנדלים], ויצרנית. אני מעדיף גיגה-בייט לכל דבר.

פורסם
  • מחבר

רקע...כשאני חושב על זה...למה בכלל צריך להחליף לוח אם? מה רע עם מה שיש לי עכשיו? חייבים להחליף אותו?[br]פורסם בתאריך: 31.08.2007 בשעה 21:23:50

עוד טעות בהתחלה צ"ל רגע ולא רקע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים