עבור לתוכן

Starcraft, איפה אני משנה רזולוציה?

Featured Replies

פורסם

התקנתי את המשחק אבל הרזולוציה קצת נמוכה.. איפה אני משנה אותה?

פורסם

אתה לא.

פורסם

מה שדובי זובי מנסה להגיד בדרכו הלקונית משהו זה שהמשחק הזה כזה ישן שעוד לא הייתה לא אפשרות לשנות את הרזולוציה, אני יודע כי ניסיתי לפני חודש לחזור לשחק וזה לא עבד.

פורסם
  • מחבר

אהה.. טוב :xyxthumbs:

אבל אם יש איזה פאטץ' או משהו שמאפשר את זה אני אשמח לשמוע...

פורסם

מה שדובי זובי מנסה להגיד בדרכו הלקונית משהו זה שהמשחק הזה כזה ישן שעוד לא הייתה לא אפשרות לשנות את הרזולוציה, אני יודע כי ניסיתי לפני חודש לחזור לשחק וזה לא עבד.

לא זה היה מיועד מראש, תכננו את זה בתור משחק רשת ולא רוצים לתת שינוי רזולוציה כיוון שבזמנו זה היה נותן ייתרון למחשבים חזקים יותר(הוא לא 3D) כיוון שהם היו רואים חלק גדול יותר מהמפה.

פורסם

אין שום דרך לא רשמית לעשות את זה ? (כמו שבדיאבלו 2 אפשר)

אפילו ל - TOTAL ANNIHILATION (משחק RTS פורץ דרך) שיצא לפני סטארקפט אפשר היה לשנות רזולוציה, אבל זה כנראה כי היו בו אלמנטים של 3D.

פורסם

לא זה היה מיועד מראש, תכננו את זה בתור משחק רשת ולא רוצים לתת שינוי רזולוציה כיוון שבזמנו זה היה נותן ייתרון למחשבים חזקים יותר(הוא לא 3D) כיוון שהם היו רואים חלק גדול יותר מהמפה.

מוזר, אם היה בזה היגיון כולשהוא כול משחק RTS ברשת היה מתנהג ככה, גם C&C3 זה ככה ?

פורסם

ממש לא מוזר, 3D לא משנה את הגודל היחסי של שום דבר, בגראפיקת 2D אין לך מה לשנות חוץ מלמתוח את הגודל של כל פריט ע"י מריחה או להגדיל את הגודל הכללי של המפה.

אין שום דרך לא רשמית לעשות את זה ? (כמו שבדיאבלו 2 אפשר)

אפילו ל - TOTAL ANNIHILATION (משחק RTS פורץ דרך) שיצא לפני סטארקפט אפשר היה לשנות רזולוציה, אבל זה כנראה כי היו בו אלמנטים של 3D.

גם בדיאבלו אתה פשוט רואה חלק גדול יותר מהמפה.

TA הוא 3D מלא פשוט soft render משלו, אם הם היו משחררים את הקוד מקור מזמן כבר היה לו מנוע נורמאלי.

פורסם

המקסימום שאתה יכול לעשות זה להריץ את המשחק בחלון. לשנות רזולוציה זה בלתי אפשרי כי פשוט המשחק לא מעוצב בצורה שמאפשרת החלפת רזולוציה.

פורסם

כן , זה ידוע העניין הזה עם STARCRAFT, בטח בגלל שיש לך LCD ואתה צריך לכווץ את המסך כל פעם נכון?

תריץ את זה בחלון יש תוכנה פשוטה או פקודה שמאפשרת את זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים