פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מה שדובי זובי מנסה להגיד בדרכו הלקונית משהו זה שהמשחק הזה כזה ישן שעוד לא הייתה לא אפשרות לשנות את הרזולוציה, אני יודע כי ניסיתי לפני חודש לחזור לשחק וזה לא עבד.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר אהה.. טוב אבל אם יש איזה פאטץ' או משהו שמאפשר את זה אני אשמח לשמוע...
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מה שדובי זובי מנסה להגיד בדרכו הלקונית משהו זה שהמשחק הזה כזה ישן שעוד לא הייתה לא אפשרות לשנות את הרזולוציה, אני יודע כי ניסיתי לפני חודש לחזור לשחק וזה לא עבד.לא זה היה מיועד מראש, תכננו את זה בתור משחק רשת ולא רוצים לתת שינוי רזולוציה כיוון שבזמנו זה היה נותן ייתרון למחשבים חזקים יותר(הוא לא 3D) כיוון שהם היו רואים חלק גדול יותר מהמפה.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים אין שום דרך לא רשמית לעשות את זה ? (כמו שבדיאבלו 2 אפשר)אפילו ל - TOTAL ANNIHILATION (משחק RTS פורץ דרך) שיצא לפני סטארקפט אפשר היה לשנות רזולוציה, אבל זה כנראה כי היו בו אלמנטים של 3D.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים לא זה היה מיועד מראש, תכננו את זה בתור משחק רשת ולא רוצים לתת שינוי רזולוציה כיוון שבזמנו זה היה נותן ייתרון למחשבים חזקים יותר(הוא לא 3D) כיוון שהם היו רואים חלק גדול יותר מהמפה.מוזר, אם היה בזה היגיון כולשהוא כול משחק RTS ברשת היה מתנהג ככה, גם C&C3 זה ככה ?
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים ממש לא מוזר, 3D לא משנה את הגודל היחסי של שום דבר, בגראפיקת 2D אין לך מה לשנות חוץ מלמתוח את הגודל של כל פריט ע"י מריחה או להגדיל את הגודל הכללי של המפה.אין שום דרך לא רשמית לעשות את זה ? (כמו שבדיאבלו 2 אפשר)אפילו ל - TOTAL ANNIHILATION (משחק RTS פורץ דרך) שיצא לפני סטארקפט אפשר היה לשנות רזולוציה, אבל זה כנראה כי היו בו אלמנטים של 3D.גם בדיאבלו אתה פשוט רואה חלק גדול יותר מהמפה.TA הוא 3D מלא פשוט soft render משלו, אם הם היו משחררים את הקוד מקור מזמן כבר היה לו מנוע נורמאלי.
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים אתה יכול לנסות את זה, לא יודע אם זה באמת עובד.http://forums.extremeoverclocking.com/t189465.htmlעוד דרך:http://pics.livejournal.com/nunuu/pic/001y0cpg/
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים המקסימום שאתה יכול לעשות זה להריץ את המשחק בחלון. לשנות רזולוציה זה בלתי אפשרי כי פשוט המשחק לא מעוצב בצורה שמאפשרת החלפת רזולוציה.
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים כן , זה ידוע העניין הזה עם STARCRAFT, בטח בגלל שיש לך LCD ואתה צריך לכווץ את המסך כל פעם נכון?תריץ את זה בחלון יש תוכנה פשוטה או פקודה שמאפשרת את זה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.