פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים שלום, קיבלתי את הדיסק החדש שלי (320 GB WS) ודרך DISK MANAGMENT פירמטתי אותו לNTFS- וקבעתי את גודל הקלאסטרים לDEFULT.העניין הוא שעכשיו למרות שהדיסק עובד והכל בסדר, ב-DUSK MANAGMENT הוא מופיע בצבע שונה מהדיסקים האחרים (במקום כחול בצבע חרדל ) ולהבדיל מהדיסקים האחרים (שלא אני פירמטתי) אשר הם מוגדרים כ-SIMPLE הוא מוגדר כ-DYNAMIC.מה אם בכלל צריך לעשות ומהו גודל קלאסטר מומלץ בשביל מחשב עריכה?
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים לא מומלץ לעבוד עם דיסק דינמיתמחוק את המחיצה דרך הDISK MANAGMENT ותיצור מחדש אחת "פשוטה" (או כמה, לבחירתך)
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים עדיף שכלל המחיצות יהיו כ Basic כמו כן הייתי ממליץ לך לעבוד עם תוכנה שנקראתAcronis Disk Director תוכנה מאוד קלה לשימוש להגדרת מחיצות(גם מבלי לפרמט ברוב המקרים)
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר עדיף שכלל המחיצות יהיו כ Basic כמו כן הייתי ממליץ לך לעבוד עם תוכנה שנקראתAcronis Disk Director תוכנה מאוד קלה לשימוש להגדרת מחיצות(גם מבלי לפרמט ברוב המקרים)תודה אני מתקין ברגע זה את ה-ACRONIS . הדיסק הוא כאמור 320 GB , מבחינת ביצועים שני מחיצות הן ממולצות? כמוכן לגבי גודל הקלאסטרים איזה גודל כדאי להגדיר? [br]פורסם בתאריך: 31.08.2007 בשעה 15:48:31ה-ACRONIS מציג הודאת שגיאה שאומרת שהוא לא יכול לעבוד עם דיסיק דינמי. איך אני הופך ב-DISK MANEGMENT את הדיסק ל-BASIC?
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר שום תוכנה לא עובדת עם "היצור" הזהתמחק את המחיצה ותיצור אחד חדש בסיסיא.זאת לא מחיצה ב. איך אני מוחק , מה הם השלבים תפרט בבקשה
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים PARTITION, תקרא לזה איך שאתה רוצהאתה נכנס לDISK MANAGMENT, כפתור ימני על הPARTITION ו DELETE
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים 1.אתה יכול לעלות את הודעת השגיאה?2. תיצור דיסק Boot של Acronis במידת הצורך להמשך3. כנס ל Disk Management תבצע המהרה מדיסק דינמי ל Basic4.תכנס ל Acronis ותבחר ב Recover A Partition.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים אין אפשרות להמיר דיסק דינמי לבסיסי(יש אפשרות ע"י עריכה של הדיסק ושינוי ערכים, לא מומלץ)פשוט למחוק אותו דרך הDISK MANAGMENT וליצור חדש
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר אוקי מצויין מחקתי את המחיצה (לא חילקתי את הדיסק למחיצות וזה מקור הבלבול שלי ) והפכתי אותו ל-BASIC עכשיו הוא UNALLOCADTED. 1. מהו גודל ממולץ לקלאסטרים לעבודת וידאו (קבצים גדולים של 10 GB ויותר )2. לחלק לשני מחיצות ממולץ ?
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים חלוקה למספר מחיצות זה בשביל נוחותבעבודה עם קבצים גדולים זה לא ממש משנה מה גודל הCLUSTER
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר חלוקה למספר מחיצות זה בשביל נוחות בעבודה עם קבצים גדולים זה לא ממש משנה מה גודל הCLUSTER אחלה תודה על העזרה חברה
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים אין אפשרות להמיר דיסק דינמי לבסיסי(יש אפשרות ע"י עריכה של הדיסק ושינוי ערכים, לא מומלץ)פשוט למחוק אותו דרך הDISK MANAGMENT וליצור חדשהתבלבתי מבסיסי לדינמי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.