עבור לתוכן

יש דבר כזה סוויץ' עם כניסות גם לרשת חוטית וגם לרשת אלחוטית?

Featured Replies

פורסם

המצב הוא כזה.

יש לנו בבית רשת חוטית, ראוטר אלקטל מחובר לקו, אליו מחובר סוויץ' פשוט ואליו מחוברים ארבעה מחשבים.

אתמול קניתי nintendo wii, שיש לו חיבור מובנה לרשת אלחוטית.

השאלה שלי היא האם יש סוויץ' שיש בו גם חיבורים חוטיים כדי שאני אוכל לחבר את ארבעת הכבלים של המחשבים וגם חיבורים אלחוטיים בשביל הווי?

תודה.

פורסם

מה שאתה יכול לעשות, זה לקנות ראוטר אלחוטי רגיל

ולהגדיר אותו במקום לחייג לאינטרנט לקבל IP מהמודם ALCATEL

שלך שמוגדר כנתב.

פורסם
  • מחבר

ואז הראוטר האלחוטי הופך לנקודת רשת אלחוטית כללית, או שהוא מסוגל לחבר רק מחשב\מכשיר אחד?

ויש לך איזה ראוטר להמליץ עליו? אם רק הווי מחובר אז לא צריך משהו רציני בטח, לא?

ועוד דבר, זה לא מחובר אצלי ישירות לאלקטל. האלקטל מחובר לסוויץ' שיש בו חמש יציאות כשכרגע ארבא תפוסות. אין בעיה לחבר את הראוטר האלחוטי ליציאה החמישית בסוויץ'? פשוט עם כבל רשת מוצלב או רגיל? זה קונפיגורציה מסובכת?

פורסם
  • מחבר

חשבתי עכשיו על משהו שאולי יהיה יותר פשוט.

אני יודע שיש ראוטרים שהם גם אלחוטיים וגם חוטיים. אפשר פשוט לקנות אחד כזה ולהשתמש בו? אם כן איך זה עובד? אני מחזיר את האלקטל למצב של מודם רגיל, ומחבר אליו את הראוטר?

פורסם

תקנה ראוטר אלחוטי פשוט, תחבר אליו את הסוויץ' וזהו.

פורסם
  • מחבר

תקנה ראוטר אלחוטי פשוט, תחבר אליו את הסוויץ' וזהו.

לראוטר אלחוטי פשוט יש כניסות לסוויץ'?

והראוטר הוא גם מודם, או שאני צריך לחבר את הראוטר אל האלקטל שיש לי (אחרי שאני אחזיר אותו להיות מודם)?

פורסם

לכל ראוטר יש כניסות Ethernet סטנדרטיות. ויש ראוטרים שהם גם מודם, תלוי בדגם.

פורסם
  • מחבר

סבבה. כדאי לקנות משהו מסויים שיעשה את העבודה ולא יקרוס תחת העומס של כל המחשבים (שמורידים דיי הרבה בP2P) והWII, או שכל ראוטר פשוט וזול אמור לעשות את העבודה?

פורסם

תריץ חיפוש בפורום, חפרו על הנושא הזה (ראוטרים מומלצים) עד אין סוף.

פורסם
  • מחבר

שמעתי היום על דבר שנקרא access point, שאתה מחבר ליציאה בסוויץ' ונותן בעצם רשת אלחוטית...

יש דבר כזה?

פורסם

כן ברור זה עובד טוב

תקנה נקודת גישה אלחוטית תחבר אותה לסויטש וזהו

פורסם

משום מה ACCESS POINT שהוא רק ACCESS POINT עולה יותר מACCESS POINT שהוא גם נתב. כנראה עניין של היצע וביקוש.

עדיף פשוט לקנות נתב ולא להשתמש בו ככזה (או להשתמש בו במקום החוטי שקיים). ה-6204WG הוא בהחלט נתב מומלץ.

פורסם
  • מחבר

סבבה, נראה לי שאני אלך עליו. אם אני מחבר אותו כaccess point הוא יכול לחבר רק מכשיר אחד, או שיותר?

פורסם

4 בחיבור חוטי וכמה שאתה רוצה (50-60) באלחוטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים