עבור לתוכן

צעד אחד עכשיו או שניים אח"כ ?!

Featured Replies

פורסם

סגור על כך שהולך לקנות מעבד E6750 + GB p35C-DS3R. לאחר דיון עם מוכר מקצועי הגעתי למבוי סתום:

הכל החל כאשר ברקע הייתה דילמה עיקרית - האם לרכוש X1950XT או בהפרש של 300 ש"ח לקנות את ה 8800. במילים אחרות:

האם לקנות כרטיס מסך 8800GTS עכשיו ולהרוויח את הדולר הנמוך ותמיכה ב- DX10 (קצת יקר לתקציבי..) או להמתין (לא ידוע כמה זמן) ליציאת כרטיסים אחרים / ירידת מחיר ובינתיים להסתפק בכרטיס מסך פשוט לגמרי בסגנון 7300 ודומיו (300 ש"ח בערך) עם פוטנציאל לשדרוג טוב בקרוב (אולי) וללא תמיכה ב- DX10 או בכלל להשקיע ב X1950XT?

הדרישות - כרגע בעיקר ריבוי חלונות עם אינטרנט + אופיס+ סרטים/המרות ברקע. בהמשך תיתכן עלייה בכמות המשחקים.

תודה מראש

פורסם

אם עכשיו אתה לא משחק אז באמת כדי לקנות משהו ממש זול,ובהמשך לקחת את אחד הכרטיסים מהסידרה החדשה.

פורסם
  • מחבר

ראשית - תודה.

1. האם יש המלצה לכרטיס מסך מינימלי שיהיה טוב יותר ממה שיש לי עכשיו ? (RIVA TNT 64 )

2. מהי הסדרה החדשה המדוברת ? יש צפי מתי זה יקרה ?

רוב תודות מראש

פורסם

אם אתה יודע שנגיד בחצי שנה הקרובה אתה לא תשחק במחשב אז אין שום סיבה לקנות עכשיו כרטיס חזק.

ב-270 יש 7300GS שיספיק לך מעל ומעבר.

השאלה מתי להערכתך תזדקק לשדרוג.

פורסם
  • מחבר

למשחקים בינוניים ומעלה - ממש לא דחוף...בינתיים כדאי להשקיע במפרט שציינתי או לחכות גם עם זה ? כרגע יש לי P3 800MHz :(

תודה מראש

פורסם

הכרטיסים צריכים להגיע אם אני לא טועה בנובמבר,אולי שווה לחכות כי יש מצב לירידת מחירים של המעבד ועוד כמה חלקים עד אז.

פורסם
  • מחבר

מה סוג הכרטיסים שצריכים לצאת ?

מה שעליי לצפות לו הוא כרטיסים תומכי DX10 מסדרה 8800 או משהו אחר ?

ובעצם, לדעתך לחכות עם כל המפרט ולא רק עם הכרטיס ?

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים