עבור לתוכן

מפרט למחשב עד 4000 שקל בחנות באילת

Featured Replies

פורסם

חברים יקרים שלום,

מבקש לקבל הצעת מחיר למחשב עד 4000 שקל כולל מסך עבור אינטרנט בלבד , כאשר התנאי היחידי הוא לחנות מומלצת באילת .

אשמח לקבל המלצות למפרט מתאים ולחנות מומלצת באילת.

תודה מראש, דרור.

פורסם

היתי שמח לעזור אבל אין לי מושג אם יש בכלל חנויות מחשבים מומלצות באילת

פורסם

יש בכלל חנויות מחשבים באילת?:lol: מה הבעיה להזמין מחנות מוכרת ואמינה במרכז?

פורסם
  • מחבר

ואז איך בדיוק המחשב יגיע לאילת ?

ואם יש תקלה אז מה עושים ???

לא מדובר כאם בתל אביב - פתח תיקוה או נתניה - תל אביב ......

מקווה שיש כאן אילתי שמבין ???

פורסם

ואז איך בדיוק המחשב יגיע לאילת ?

משלוח?

ואם יש תקלה אז מה עושים ???

מתקשרים לחנות?

פורסם

תשמע אנחנו נבנה לך מחשב ב400 +15.5 אחוז שזה מע"מ שלא משלמים באילת.

ואתה תיגש עם המפרט לכל חנות שתרצה באילת...

פורסם

בתור אילתי לשעבר אני מוכן להמליץ לך על חנות... לא זוכר את השם אבל היא ליד המכללה באילת (החנות מוכרת גם טיסנים והיא די ידועה)...

מה שלא יהיה, אל תקנה בפטקום באילת!

היה לי נסיון מר איתם (לפני 9 שנים אבל אני די בטוח שהם לא השתנו)

יש גם אחת די טובה ליד קופת החולים ברחוב ירושלים השלמה ליד יוסי הובלות (לא זוכר את שם הרחובות)

יש אחת די יקרה במול הים, לא מומלצת

בכל מקרה את כל ה 15.5% אתה לא תחסוך. במקרה הטוב 10%, אז אני מקווה שהנסיעה תעלה פחות מהחיסכון.

פורסם

יש את אי טק אם אני לא טועה

פורסם
  • מחבר

חברים יקירים....

הבעיה זה לא המע"מ או כול דבר דומה.

מדובר במחשב לחבר שכול קשר בינו לבין עכבר מסתכם בצלחת.

אני רוצה חברה אמינה ורצינית שתעשה סדר ותשרת אותו מ א ועד ת.

חשבתי על מחשבי HP שמשווקים על ידי BUG בארץ (סידרת ה 6XXX) אבל אני רואה שאין באג באילת ואילו באופיס דיפו שיש באילת משווקים רק מחשבים מעפנים של חברות עלומות שם (גנרי).

כנראה שהאינטרנט (הפרום) לא הגיע לאילת או שכנראה בגלל החום לא מומלץ לקנות מחשב כלל :o

דרור.

פורסם

חבר שלך לא צריך להבין כלום. יש המון חנויות באזור המרכז שישמחו לשלוח לו את זה עד לאילת בגרושים (40-50 ש"ח) או אפילו בחינם..

פורסם

חבר שלך לא צריך להבין כלום. יש המון חנויות באזור המרכז שישמחו לשלוח לו את זה עד לאילת בגרושים (40-50 ש"ח) או אפילו בחינם..

אני בספק שה40-50שח משנים לבחור אבל יש משהו במה שהוא אומר לגבי השירות

אילת זה לא כמו מרכז\צפון שאתה יכול לקנות מחנות שהיא שעה נסיעה ממך ואם תהיה בעיה אז שרפת קצת דלק

פה מדובר בקצה של המדינה.

לפי מה שאני יודע יש 2 חנויות מומלצות באילת

אחת זה אייטק מחשבים, יש שם בחור נחמד (יוני אני חושב) שיצא לי לדבר איתו שההיתי שם בחופש

השניה אני לא זוכר את השם אבל אנסה לברר לך, או אם תתן לי שמות בטוח זה יקפוץ בראש.

בכל מקרה - תקח מהפורום המלצות למפרטים, לך לחנות שנראת לך אמינה \ שמישהו שאתה מכיר רכש שם, תן את המפרט, קח מחיר ונקווה שתקבל עסקה טובה.

מה שכן, על תתפשר על הרכיבים שמציעים לך פה ועל תתן שידחפו לך או לחבר שלך רכיבים "תואמים \ זהים עם שם אחר \ כמעט אותו דבר" זהו טריק דיי נפוץ במחשבים כשמישהו שלא מבין כלום נכנס לחנות. ככה אפשר גם לדעת האם החנות אמינה או שכן מה שאכפת לה זה למכור לך כרגע ולא לראות אותך יותר בחיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים