פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים הבאתי קירור לכרטיס מסך והרכבתי אותו באתי להפעיל את המחשב הוא נדלק כמה שניות וישר נפל מאז הוא לא נדלק לי..פתחתי את המחשב חיברתי רק את החוט של הספק כוח ויש מנורה דלוקה על הלוח אם מנורה בצבע צהוב כזאתי בקצה הלוח P5VD2-MX ולא יודע הייתי בטוח שזה הספק שהלך לי כי הוא לא משהו בכלל אבל נדלקה המנורה מבינים אז לא יודע מה הבעיה
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים רוב הסיווים שהכרטיס מסך זאת הבעיה.תוציא את הכרטיס מהלוח ותשים אותו שוב, כי אולי הוא לא יושב טוב עכשיו.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים מחבר הלוואי שהלך הספק ..אבל כמו שאמרתי נדלקת מנורה על הלוח אם ..והמקור החשמלי היחיד שמחובר לחשמל באמת זה הספק אז הוא כן הדליק את המנורה אבל הוא לא עושה רעש :\
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים זה שהוא מצליח להדליק LED לא אומר שהוא תקיןתנסה להפעיל את הספק ללא הלוח (יש סטיקי שמסביר את זה)או שתנסה להפעיל חשב אחר עם הספק הזה
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים מחבר יקח לי בול 50 שנה להחליף את כל החוטים האלו והברגים .. אני יקח את זה לטכנאי ונתפלל שיגיד לי שזה הספק
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר שאני חושב על זה יש עוד בעיה .. חלק נשבר לי בדיסק קשיח החלק שאני מחבר אליו את הספק כוח נשבר לו הפלסטיק ונשארו רק הברזל הזהב ורק בספק שיש לי עכשיו יענו הלא טוב כנראה תקועה חתיכת פלסטיק של הדיסק קשיח ורק הוא יכול להתחבר אליו בעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.