פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים יש לי בעיה אצל לקוחה שאני מסדר לה את המחשבהמחשב לא נידלק בהתחלה עשה רעשים חשבתי שזה בגלל הכרטיס זיכרוןחיברתי אותם כמו שצריך ואחרי זה לא עשה ציפצופים אבל עדיין לא רואים מסךבדקתי את המחשב וראיתי שהקבלים שעל הלוח נפוחים אז הבאתי לה לוח 478 חדש לגמרי של ASROCKאני חיברתי את הכל כמו שצריך ועדיין אין לי מסךחשבתי שזה בגלל ההרד דיסק אבל שחיברתי את הארד דיסק למחשב אחר הוא עלה כמו מלךחשבתי שזה הכרטיס מסך אבל גם הוא עבדבדקתי גם עם ספק אחר עדיין אותה תשובה המסך לא נידלק מה יכול להיות הבעיהואפשר לציין גם בנוסף שניסיתי גם ב Onboard וגם בכרטיס מסך החיצוני שישאין לי מושג מה הבעיה בבקשה חבר'ה יש מצב לעזרה?
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים מחבר לא איןבכל מקרה עליתי על הבעיה אחד הזכרונות עושה בעיות העפתי אותותגידו זה משנה עם אני שם במחשב זיכרון DDR 333ואחד 400
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים אין שום בעיה פשוט שניהם יעבדו ב333בדקת שהמעבד תקין?ניסית לנתק את כל הזכרונות שהיו לה קודם ולהשתמש בסטיק אחד משלך?אגב, יש לי דג'ה וו מהתארד שלך, כבר פתחת אחד על זה, לא?!...
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים מחבר חחח וטוס לקוס לא פתחתי אבל בסדר אני כבר מצאתי את הבעיה רשמתי שאחד הזכרונות היתה הבעיהוהיה איזה טרייד דומה שפעם פתחתי על המחשב שלי שלא נידלק ואז נשרף לי הלוח והמעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.