עבור לתוכן

מסך לא נדלק - עזרה בבקשה.

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה.

יש לי בעיה במחשב, היום התקנתי בו tuniq tower ועכשיו כשאני מדליק אותו אני לא מקבל כלום על המסך.

ניסיתי לג'מפר את הלוח, ניסיתי להחליף לקירור אחר, חיברתי למחשב רק כרטיס מסך מקלדת ועכבר ועדיין אין כלום.

כשאני מדליק את המחשב כל המאווררים פועלים,הנורה של הלוח אם דולקת, ההרד דיסק והסידירום פועלים גם כן אבל אין שום תמונה על המסך.

החלפתי בין שני כרטיסי מסך שיש לי, עם אותה תוצאה. כשאני מדליק את המחשב נדלקות הנורות של המקלדת ונראה כאילו ההרד דיסק מעבד אינפורמציה אבל עדיין לא רואים כלום. חשוב לציין שעד היום המחשב עבד בצורה תקינה לגמרי, כל הרכיבים תקינים ולא היו לי בעיות כלל (חצי שנה). אני נוטה לחשוב שהבעיה היא בלוח אם, כשהחלפתי את הקירור למעבד סרטתי בטעות את ה PCB של הלוח אם, סריטה מאוד קטנה אבל קיימת, יכול להיות שבגלל זה אין BOOT והמסך לא נדלק ? בנוסף ליכלכתי את ההלחמות של הגשר הצפוני (החלפתי גם לו קירור) עם מעט משחה טרמית אבל ניקיתי אותה לגמרי והמחשב לא היה מחובר לחשמל (הלוח היה ביד שלי) לכן לא נראה לי שזה הכיוון... אופציה אחרונה היא שהמעבד לא תקין אבל זה נראה לי לא ריאלי, הוצאתי אותו בעדינות, מרחתי משחה והחזרתי אותו (מחר אני אבדוק אותו על מחשב נוסף ואשלול את זה סופית).

יש למישהו רעיון איך אני יכול לוודא שהבעיה היא באמת בלוח אם או אולי כיוון אחר ?

תודה.

עריכה -

טוב, כמו שחשבתי המעבד תקין (בדקתי אותו על מחשב נוסף) , אני כנראה אקנה לוח אם חדש - GIGABYTE GA-P35-DS3 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים