פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים התברר שהבעיה היא תכנון לקוי של התפסן של הקירורhttp://news.teamxbox.com/xbox/14376/3-Red-Lights-of-Death-DIY-XClamp-Fix-Kit-for-Xbox-360/
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים אם זה אכן פותר את הבעיה זה מעולה. למרות שלא כל כך פרקטי למשתמש הבעייתי (כל עניין פירוק הקונסולה) אבל כאשר זה יגיע למעבדות בארץ זה יהיה בהחלט נחמד.MS יכולים פשוט לפתור את כל הבעיה ע"י זה?
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים מחבר אני מסכים עם godmoney גם אני, ממש כיף לשחק את bioshock על ה PS3 אין כמו ה 360!!
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים ממש כיף לשחק NINJA GAIDEN על הXBOX360. חוץ מזה , אתה יודע מה ההבדל , ביושוק אני משחק על המחשב. ובנימה יותר רצינית , אם זו סה"כ הבעיה , כנראה MS כבר עלו עליה , ואם הם הוציאו לה תיקון , איך יתכן שיש קונסולות שיש להן RROD יותר מפעם אחת? והELITE? לא נשמע לי לפחות יותר מדי הגיוני.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים "ערכת תיקון": ארבעה ברגים ושמונה שייבות. :s05: אני לא הייתי נותן לקצב מהסרט לתקן לי את הטוסטר.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים אני רק רוצה לדעת אם זה אמיתי ואם זה באמת מתקן ב100 אחוז את הבעיה.בגלל זה אני אוהב את הפתרון של godmoney.... מיקרוסופט במקום לתמוך בלקוחות ולהגיד מה היתה בעיה מנסים להסתיר שיש בעיה ובמקום זה נותנים לך הערכה לתקופת האחריות . בגלל שהם לא אומרים מה הבעיה אף אחד לא יכול לאשר או לשלול שהם פתרו אותה וכל מי שקונה XBOX360 קונה בעצם חתול בשק.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים ברגע שהם רוצים למכור מוצר האמינות בדיווח שלהם ניראה פחות אמין חוץ מיזה עוד כמה חודשים הבעיה אמורה ליפתר לגמרי על ידי מיקרוסופט ככה שמי שמתכנן על 360 יכול לחכות קצת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.