פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים אז ככה-גיביתי את התיקייה C:\Documents and Settings\xxx\Application Data\Command &Conquer 3 Tiberium Warsכאשר xxx זה השם משתמש שלי. בתיקייה הזו נמצאים הפרופילים של המשחק.אחרי הגיבוי, פירמטתי את המחשב, והתקנתי את המשחק מחדש. אחרי ההפעלה הראשונית (המסך הקטן של ה"וולקאם באק, קומנדר", כתבתי שם את שם הפרופיל שהיה לי קודם) ועידכון של המשחק דרך המשחק ל1.7, יצאתי מהמשחק והחלפתי את התיקייה של השמירות בתיקייה של השמירות הקודמת שהייתה לי. הפעלתי את המשחק שוב, והשמירות שלי לא הופיעו במשחק עצמו.מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש, כאשר אני ממקם את השמירות שלי בנתיב הנכון לךפני ההפעלה הראשונית, הפעלתי את המשחק, ושוב הוא שאל אותי מה שמי ("הוולקאם באק" הזה) ולא הראה במקום את השמירות.אני חושב אולי זה בגלל שהוא שומר את קבצי השמירות בפורמט אחר בכל עידכון, ובזמן שגיביתי את הקבצים, המשחק היה מעודכן ל1.5 ולכן הוא לא מקבל אותם עכשיו, כי הם לא מתאימים לו (לא ב1.7 ולא ב1.0)רעיון, מישהו?אולי אפשר להוריד מאיפושהו קובץ עידכון ל1.5, בשביל לאמת \ להפריך את מה שאני חושב?תודה, בז'נגלו.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים נראה לי שכן.תתקין את המשחק ותעדכן אותו לגרסה שהיית לך לפני הפורמט.תחזיר את הקבצים למקום ואז תעדכן שוב את המשחק.אני אנסה למצוא לך את הפאץ.עריכה:בבקשה http://support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=14582
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים השמירות והפרופיל של הסינגל נמצאים בכלל ב- .C:\Documents and Settings\**\My Documents\Command & Conquer 3 Tiberium Wars ב-Application Data נמצא המידע של המולטיפלייר. פשוט לא גיבית את התייקה הנכונה
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר אין מצב שגיביתי שמירות של מולטיפלייר, כי אני רואה שמספר הקבצים זהה למספר השמירות שהיו לי. אתה יודע מה יכול להיות? שאחרי שהתקנתי את המשחק לא מצאתי שם תיקייה, אז הלכתי למקום היחיד הנוסך שיכול להיות ששם תיהיה תקייה, ושם באמת מצאתי... אני מקווה שזה התסריט, ולא שנדפקתי לגמרי. תודה לשניכם. עריכה- וואי איך אני מרגיש סתום :-X זה באמת היה התסריט... טוב, זה עדיף על להרגיש חרא, שכל השמירות הלכו לעזאזל תודה לכם.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים רגע, הוא צודק.לא קראתי בעיון איזה ספריה שמרת.בקיצור אין לך את השמירות שלך. :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.