עבור לתוכן

תקוע ב- OBLIVION !! איזה משחק מסובך...

Featured Replies

פורסם

שמעו, אני כרגע בתוך האובליביון, יענו בתוך השער הזה אחרי שפגשתי את הנסיך, ואז הוא אמר לי למצוא את האבן SIGIL

או משהו כזה.. מה אני אמור לעשות ?

זה ממש ממש בהתחלה, אולי אחרי שעה וחצי של משחק..

תודה !!

ותגידו מישהו מכיר מדריך טוב ופשוט באנגלית ? (כאילו כזה שמסביר מה לעשות בכל קטע..) או שיש כזה בעיברית ?

פשוט אלא שיש ב GS מסובכים לי טיפה..

פורסם

לא אמרת לי שב-12 בבוקר שיחקת כבר 4 שעות??? :s07:

בכל מקרה, חיפשתי ומצאתי את זה:

Enter the third house. Equip a Torch or cast Nighteye and make your way up to the Sigil

Stone. This is the tricky part, to get the Sigil Stone, you must jump out to it and activate it, but be careful, the drop hurts. The recoil and damage from the jump can be avoided if you enter the door right before hitting the ground.

זה עוזר?

פורסם

אתה הורג את זה עם המפתח, לוקח אותו,חוזר אחורה(הולך חזרה על הגשר ההוא בין המגדלים)

כשעברת למגדל האמצעי, תמדא(באותו חדר) דלת נעולה שהמפתח ההוא פותח.

משם אתה פשוט צריך לעלות לראש המגדל ולקחת את האבן.

פורסם

תעשה חיפוש בדיון הראשי (ראה חתימה שלי) בפעם הבאה שאתה נתקל בבעיה - אני משוכנע שתמצא שם את התשובה.

במידה ולא, תוכל למצוא פה הכל:

http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Oblivion

פורסם
  • מחבר

לא אמרת לי שב-12 בבוקר שיחקת כבר 4 שעות??? :s07:

בכל מקרה, חיפשתי ומצאתי את זה:

Enter the third house. Equip a Torch or cast Nighteye and make your way up to the Sigil

Stone. This is the tricky part, to get the Sigil Stone, you must jump out to it and activate it, but be careful, the drop hurts. The recoil and damage from the jump can be avoided if you enter the door right before hitting the ground.

זה עוזר?

לפחות שעה שיחקתי עם ההגדרות ועוד לפחות שעה סתם רכבתי על הסוס כמו מטומטם :jump:

תודה למי שענה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים