פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים הצורב שלי הלך לעולמו. ולא היה לי תקציב אז לקחתי מהמחשב של בן דוד שלי כונן דיוידי שפעל מצויין במחשב שלו. אני מחבר את הכונן למחשב שלי.. וכשאני אני מכניס דיסק המחשב ניתקע או שהוא הצליח לקרוא משהו ואז הוא ניתקע אם אני לא מכניס כלום אז המחשב פועל כרגיל, יש לציין שיש לי עוד צורב במחשב, אולי יש עניין לשנות את סדר החיבור בניהם או משהו כזה ? ואגב חיברתי רק חיבור IDE וחשמל... בלי סאונד, וגם כשחיברתי ת'סאונד זה לא עזר. תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים שני הכוננים שלך יושבים על אותו כבל?אם כן אז אתה צריך לסדר ת'ג'מפרים שלהם ככה שאחד יהיה MASTER והשני SLAVE.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים הביוס מזהה לך את הכונן?הווינדווס גם מזהה לך אותו?אם התשובה היא כן, אז זו לא בעיה של JUMPERS.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר איך עושים שאחד יהיה MASTER והשני SLAVEוהווינדואוס זיהה את הכונן ואת הדגם שלו.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים יש ג'מפר מאחורה,תצטרך להשתמש בפיצנטה כדי להוציא/להכניס אותו עריכה: ועוד משו חשוב,לחבר את הכבל IDE בהתאם ,נניח שזה כבל IDE 3---2---1 1 הולך ללוח אם 2 הולך לכונן הSLAVE 3 הולך לכונן המסטר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.