עבור לתוכן

עזרה בפרט למחשקים כולל ציוד היקפי עד 6500

Featured Replies

פורסם

:hi: אני לא פוחד מהאמת.

מה עשית בזה?

לקחת מעבד גרוע יותר,לוח אם שלא יתן לו אפשרויות שדרוג נורמליות בעתיד,זיכרון גנרי,GPU עם שנתיים אחריות בלבד,סט של מקלדת ועכבר שנלקח מאיזה חור מסין,צורב פחות מהיר וגם זה עולה יקר יותר :nixweiss:

פורסם

אלוהים אדירים איך אין לך בושה בכלל להמליץ ולעמוד מאחורי מפרט פחות טוב ועוד להתווכח על זה!

איך אתה בכלל משווה את המסך שאתה שמת למסכים האחרים שהוצעו פה!? איך?!

חור מסין? הכל מיוצר היום בסין. והלוחות P31 שאתה אוהב לשים גם באים מאותו חור בסין ככל הנראה..

כמו שכבר אמרתי. לפני כמה מאות כולם חשבו שכ"א שטוח. אז כולם צדקו? לא.

זה לא קשור מה מספר התומכים בדעה שלך או במקרה הזה במפרט שלו.

אלא מה שחשוב זה האם באמת הוא מתאים יותר או לא ומספר תומכים לא יכול לשנות את זה.

כבר אין מה לומר..איך יש לך את הבושה לעמוד על שלך כשאתה אמור לדעת כבר שהמפרט שלך פחות טוב ואין בכלל בסיס להשוואה מרוב שהם שונים.

אני טועה,ירין מומחה למפרטים טועה,ויותם המודר (והמומחה לשעבר) כולנו טועים...תמיד

פורסם

הוא בקושי ירגיש את ההבדל בין המעבדים,

הלוח מצוין, והוא יתן פחות או יותר את אותן אפשרויות השדרוג כמו שאר הלוחות למעבדי AMD.

אני מאמין ששנתיים אחריות זה מספיק, אם הוא מאמין שהוא רוצה יותר אחריות על הכרטיס שלו, יש חברות אחרות בהפרשים של עשרות שקלים.

תתפלא, לא כל סט של מקלדת+עכבר שלא עולה 500 ש"ח לא שווה כלום...

ההפרשים במהירות הצריבה לא כאלה קריטיים, ה LG צורב מצוין ואין טעם להחליף אותו אלא אם כן ה LITEON עולה פחות ממנו/אותו המחיר...

ההפרש במחיר של שני המפרטים זניח, כ 120 ש"ח, אבל שים לב שבמפרט שלי הכנסתי מסך איכותי של 20''.

פורסם

אלוהים אדירים איך אין לך בושה בכלל להמליץ ולעמוד מאחורי מפרט פחות טוב ועוד להתווכח על זה!

איך אתה בכלל משווה את המסך שאתה שמת למסכים האחרים שהוצעו פה!? איך?!

חור מסין? הכל מיוצר היום בסין. והלוחות P31 שאתה אוהב לשים גם באים מאותו חור בסין ככל הנראה..

כבר אין מה לומר..איך יש לך את הבושה לעמוד על שלך כשאתה אמור לדעת כבר שהמפרט שלך פחות טוב ואין בכלל בסיס להשוואה מרוב שהם שונים.

אני טועה,ירין מומחה למפרטים טועה,ויותם המודר (והמומחה לשעבר) כולנו טועים...תמיד

כמו שאמרתי חוסר אוביקטיביות מוחלט והתעלמות מכל דבר חשוב. המפרט שלו לא מתאים מסיבות שהסברתי כבר.

המסך ששמתי אמור להספיק לו just fine הוא מעולה לתקציב שלו ומקבל הרבה ביקורות חמות.

כן חור מסין. אולי זה היה טיפה לא ברור לך אבל הכוונה של דברתי היא שהחברה ואיכות היא של חור סיני. הסט ששמתי לו טוב יותר.

כמו שאמרתי אבל אתה שוב מתעלם מהדברים החשובים.

כולם חשבו ככה גם האנשים החשבוים והם צדקו? לא. אין שום קשר לכמות האנשים או לאיכות שלהם כל עוד מה שהם אומרים שגוי.

אגב לא בדיוק ראיתי עדיין בדיון הזה שמישהו אמר "כן המפרט שלו מתאים לו" אפילו שזה היה לא נכון.

הבושה האמיתית שיש אנשים שבאמת מאמינים למה שאתה כותב וחושבים שאתה כנה בהודעות שלך. מספיק לעשות "טיול" קצר בהסטורית ההודעות שלך כדי לראות כמה חד צדדי אתה ומנסה לדחוף מוצרי החנות בה אתה עובד. כל אחד יכול לנסות, בהצלחה אם הצביעות לא תהרוג אתכם.

הוא בקושי ירגיש את ההבדל בין המעבדים,

הלוח מצוין, והוא יתן פחות או יותר את אותן אפשרויות השדרוג כמו שאר הלוחות למעבדי AMD.

אני מאמין ששנתיים אחריות זה מספיק, אם הוא מאמין שהוא רוצה יותר אחריות על הכרטיס שלו, יש חברות אחרות בהפרשים של עשרות שקלים.

תתפלא, לא כל סט של מקלדת+עכבר שלא עולה 500 ש"ח לא שווה כלום...

ההפרשים במהירות הצריבה לא כאלה קריטיים, ה LG צורב מצוין ואין טעם להחליף אותו אלא אם כן ה LITEON עולה פחות ממנו/אותו המחיר...

ההפרש במחיר של שני המפרטים זניח, כ 120 ש"ח, אבל שים לב שבמפרט שלי הכנסתי מסך איכותי של 20''.

ההבדל בין המעבדים ענקי.

הלוח אם לא רע בהתחשב והוא ירצה לא לשדרג בעתיד. אבל שום רק הזכרתי ששלי מספק תמיכה במעבדי 45NM עתידיים ככה שהוא מוכן טוב יותר לעתיד.

זה מצויין שאתה מדבר על מחירים כשאתה לפני מה שאתה כותב לא יודע אותם. אתה מוזמן להיכנס לאתר שממנו בניתי את המפרט ולראות באצמך את ההבדלים.

הם מאוד רחוקים ממה שכתבת. זה גם מתייחס לצורב שכן עולה פחות וכן מהיר יותר משמע משתלם יותר.

נכון הכנסת מסך 20" איכותי אבל ירדת בהרבה פרמטרים אחרים יחסית למה שאפשר להשיג בתקציב הזה וגם יצא לך עם חריגה קלה.

לדעתי מסך 19" אמור בהחלט לספק אותו במיוחד שזה מסך איכותי ולא איזה זבל סיני.

אז בעצם בסופו של דבר ההחלטה נראת ככה:

כל היתרונות שאמרתי(מעבד,לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך,צורב ומחיר נמוך יותר) מול מסך עם 20".

לדעתי הוא יעדיף את האופציה הראשונה ובגלל זה המלצתי עליה גם :)

פורסם

ואתה כמובן מחליט מה מספיק לו ומה יהיה Just fine בישבילו...

רק לפני מס' ימים תקפת בחריפות את Senna אם אני לא טועה (או שזה היה אותי אפילו?) על כך שאני/הוא מחליטים בעצמנו מה טוב לאחרים..

אני סיימתי להתווכח איתך כי זה יותר גרוע מלדבר אל קיר,אין לך שום רצון ללמוד ולו טיפה מאנשים שמבינים יותר ממך ואתה תקוע במסגרת שלך.

שפותח הדיון יקנה כרצונו,את דעותינו הוא כבר שמע/ראה...

פורסם

אם הבן אדם אומר 100 מספיק לי ואני לא צריך יותר ואתה שם לו 1000 אז כן אתה מחליט בשבילו.

אבל אם בן אדם אומר שהוא רוצה רכב שיסע ואתה נותן לו רכב שנוסע אין כל בעיה עם זה.

פורסם
  • מחבר

שלום חברים .. מצטרער שלא עניתי קודם אינ פשוט עובד 15 שעות ביום כדי לממן את זה :D

ראיתי שכולם בנו לי מערכת מבוססת AMD .. יש אפשרות למבסוס intel?

ישנה אפשרות עכשיו שהתקציב יעלה לכ7000 שקל ואפשרות חריגה של כ150 רק אם זה יהה ממש משנה...

אני מעיף 2 G ראמ ואם אפשר e6750 וכמובן ממש חשוב לי השקט והקירור אז אם אפשר לשלב P180 זה יהיה בונוס ענק

פורסם

תתבגר

מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore BOX AM244DCB ₪ 539 1

לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ₪ 452 1

מארזים NZXT Apollo No PSU Black ₪ 397 1

ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ₪ 419 1

זיכרונות Digma 1GB DDR2-667Mhz D21G667DI ₪ 212 2

קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ₪ 394 1

כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ₪ 1600 1

צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ₪ 201 1

מקלדות סט מקלדת + עכבר Genius C100 עבריתאנגלית שחור ₪ 60 1

מסכים Dell 20" 2007WFP Wide UltraSharp Flat Panel ₪ 2232 1

הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ₪ 5 1

משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ₪ 5 1

מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ₪ 6728

מחיר למזומן: ₪ 6593

המפרט הורכב ב TMS.

במקום האפולו והליברטי 400 תבחר ב-P150 שמגיע עם ספק איכותי והעניין לא יוסיף לך גרוש נדמה לי. ו..הוא שם לך 2GB זיכרון...

אתה יכול לקחת לוח 965-DS3 ולקחת מעבד 4400 של אינטל ולבקש מ-TMS שיעשו לך אוברקלוק וכך תרוויח מעבד שיתקרב ל-6750 ואולי אפילו יותר

פורסם
  • מחבר

את האמת לא חשבתי שתציעו מסך כל כך יקר שמוריד לי משמעותית כל כך את המעבד והלוח אמ והכל..

העלתי את התקציב .. האם יש אפשדרות לשלב את מה שביקשתי ? [P180/לוח אמ P35/intel e6750]

והוא גם לא קלל את הקירור למעבד שאם אני עושה OC זה חובה אני חושב [br]פורסם בתאריך: 30.08.2007 בשעה 12:27:50

תראו למשל :

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1519 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 703 1

מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 397 1

קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 129 1

ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 419 1

זיכרונות Digma 1GB DDR2-667Mhz D21G667DI ¤ 212 2

קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 453 1

כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1600 1

צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 201 1

הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1

משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 5 1

מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 5855

המפרטים הורכבו ב TMS.

אם אני ירד לE6750 זה יחסוך כה 500 שח ... ואם נוסיף מסך 19 טוב לא זבל זה לא יחרוג מהתקציב ואולי אפילו ישאר לעכבר נורמלי כמו ה mx518. האם אתם חושבים שפשר למצוא משהו שיכלול את מה שהצעתי ...

פורסם

אז תרד במעבד ותקח VP930 של Viewsonic ותקח MX518 שעולה 170 בערך

ותקח P150!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים