פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים שמתי לב שבתוך הקבצים של המשחק יש תיקיות בשם רדיו, החלפתי את הקבצים שהיו שם בקבצים שלי של MP3, אך זה לא מנגן לי אותם...מישהו הצליח לעשות את זה?
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר נתת לקבצים שלך את אותו שם בדיוק? לא....מחקתי את הקבצים של השירים שהיו שם ושמתי את שלי.....זה עושה את התקלה?
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר חח לא ידעתי חשבתי הוא מחפש סיומת MP3.. טוב אני אשחזר אותם. חחח תודה.. נ.ב שאלה נוספת. אם ארצה לשים יותר שירים ממספר הקבצים שמופיעים שם....?
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים לא כל כך עונה על השאלה, אבל אולי זה יעזור. למה שלא תבטל את הרדיו במשחק, ותפעיל קבצי מוזיקה דרך תוכנה אחרת?
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים מחבר מממ....חחחחלא יודע לא חשבתי על זה את האמת.....לא יגרום לנפילה ב FPS?
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים המשחק מעמיס בעיקר על הכרטיס מסך, ככה שלא אמורה להיות בעיה. תנסה, זה יהיה הרבה יותר מהר מלהתחיל לשנות שמות קבצים.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים כן... אבל מצד אחר אין שליטה הכי טובה על השירים (אלא אם כן אתה קובע כפתורים וקיצורי דרך בWINAMP שמאפשרים לך לשלוט בתוכנה גם כשאתה לא בחלון של הווינאמפ) בלי כל כך קשר: הרדיו בGTA VICE CITY אני זוכר היה מעולה! נתן לך ערוץ רדיו שלם רק לשירים שלך... רק להעתיק לתיקיה זה גם אפשרי בסימס
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים מחבר חחחחאיזו מוזיקה לא קשורה..כמו של איזה בן 80 שנוסע במכוניות יוקרה..תודה ח'ברה [[=
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.