עבור לתוכן

לא מצליח להתחבר לשרתים ב-BattleField 2 - צילום מסך

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת אז זה נטען ואז אני לוחץ בפינה הימנית תחתונה על Join Game ונכנס לשרת ואני רואה את המפה ובפינה השמאלית עליונה יש את מי שהורג\נהרג אבל במקום שיבוא לי המפה שבה אני בוחר באיזה צד להלחם, זה יוצא לי מהשרת ואני מקבל את ההודעה הזאת שקשורה ל-Punk Buster וביטלתי אותו ואז כשניסיתי להתחבר שוב אז קיבלתי הודעה שאני יכול להתחבר רק עם PunkBuster, האם אני יכול לפתור את זה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תעדכן גירסת punkbuster

פורסם
  • מחבר

עדכנתי מהאתר הרשמי של punkbuster ונכנסתי לשרת ואז בא לי (באיטיות) המפה שאני בוחר איפה להתחיל ועם הנשקים בצד שמאל ומיד בחרתי נשק ומקום להתחיל בו ובאתי ללחוץ על Done ואז יצא פתאום לרשימה של השרתים ובא לי שוב את אותה הודעה.

פורסם

יש לך באן מpubkbuster, איך מורידים אותו אלוהים יודע :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

טוב נו, הסינגל פלייר גם מהנה.

פורסם

תגיד אתה בסדר ??? תיכנס לאתר של pb ותנסה לבדוק איך מורידים את זה :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אין לי ממש משחק מקורי... לא נראה לי שיורידו את זה... יש מצב שכן?

פורסם

מה זאת אומרת זה לא משחק מקורי ? איך התחברת עד עכשיו ?

פורסם

טוב זה באן 100%....היה לי פעם את זה כשקניתי רק את הסיריאל ואת המשחק הורדתי...דיברתי איתם לא עזר

שנה עד שהם עונים או שפשוט בכוונה לא ענו לי...אבל לא משנה הלכתי וקניתי בסוף מקורי

כי המשחק שווה את זה

פורסם
  • מחבר

סופרמן, לא התחברתי עד עכשיו, רק אמול השגתי את המשחק ושיחקתי בסינגל ואז אמרתי לעצמי שאני אנסה את המולטי ולא הלך, אני אשאר עם הסינגל, זה דיי טוב, לא כמו הבוטים בקאונטר סטרייק (1.6 לפחות), שם הם כל כך דבילים ולא כיף לשחק נגדם.

פורסם

אהה, חשבתי שזה עבד לך ועכשיו לא עובד.

פורסם

למה ציפית? :s07:

שיתנו לך לשחק בחינם במשחק שעולה כסף?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי...

פורסם

אתה עכשיו תקבל באן לחודש להתראות :'(

פורסם
  • מחבר

על מה ולמה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים