עבור לתוכן

זהו זה ! באופן סופי אני נשאר נטול רמקולים !

Featured Replies

פורסם

ציון, אתה זורק הערות חסרות בסיס לכל עבר...

אם אתה לא יודע הגברת סטריאו נטו (מוסיקה) למתחילים מגיעה ממגבר משולב, לא רסיבר...

למה הכוונה הימור על המגבר?

מאיפה לך? בכלל שמעת את הדגם, עשית השוואה? הרי הכל כאן יחסי...

OR007 -

ראיתי שהגדלת את התקציב ל 2000... אני צודק?

אם כן, בסכום הזה ה MS שהצעתי נכנסים. לך שמע אותם...

לגבי החנות - גם מגברי סטריאו של מארנץ נחותים מאד לעומת מה שתמצא בחנות ההיא שאמרתי לך עליה בחיפה...מארנץ היום היא לא כמו פעם

המארנצים הטובים האמיתיים בסטריאו הם הVINTAGE משנות ה 70, שיכולים לתת בראש למגברים בשווי 20,000 ש"ח! (גם ל KRELL)

על כל פנים, אם הגדלת התקציב אכן ריאלית, לך שמע את ה902 MS, ואולי יש שם עוד דגמים עד 2000 ש"ח בחנות..

רק תזהר לא לשמוע את הSA205 של SYSTEM AUDIO שעולה שם 2400 ש"ח... אתה תאלץ להוציא את ה400 ש"ח הללו, כי הוא רמקול מעולה\מדהים למחירו! (יש שאומרים עד 3500 אפילו...)

פורסם

מה יש להבין?

יש לו רסיבר JVC ורמקולים של וורפדיל והוא טוען שהוורפדיל לא נשמעים טוב?

אז לדעתי זה לא הרמקולים אלא הרסיבר JVC שלו. לא מגבר משולב, רסיבר!

פורסם
  • מחבר

מה יש להבין?

אבל אמרתי שלא שמעתי אותם עם המגבר שלי...

פורסם
  • מחבר

ציון, אתה זורק הערות חסרות בסיס לכל עבר...

אם אתה לא יודע הגברת סטריאו נטו (מוסיקה) למתחילים מגיעה ממגבר משולב, לא רסיבר...

למה הכוונה הימור על המגבר?

מאיפה לך? בכלל שמעת את הדגם, עשית השוואה? הרי הכל כאן יחסי...

OR007 -

ראיתי שהגדלת את התקציב ל 2000... אני צודק?

אם כן, בסכום הזה ה MS שהצעתי נכנסים. לך שמע אותם...

לגבי החנות - גם מגברי סטריאו של מארנץ נחותים מאד לעומת מה שתמצא בחנות ההיא שאמרתי לך עליה בחיפה...מארנץ היום היא לא כמו פעם

המארנצים הטובים האמיתיים בסטריאו הם הVINTAGE משנות ה 70, שיכולים לתת בראש למגברים בשווי 20,000 ש"ח! (גם ל KRELL)

על כל פנים, אם הגדלת התקציב אכן ריאלית, לך שמע את ה902 MS, ואולי יש שם עוד דגמים עד 2000 ש"ח בחנות..

רק תזהר לא לשמוע את הSA205 של SYSTEM AUDIO שעולה שם 2400 ש"ח... אתה תאלץ להוציא את ה400 ש"ח הללו, כי הוא רמקול מעולה\מדהים למחירו! (יש שאומרים עד 3500 אפילו...)

אוקיי תודה, אני מקווה שה-MS באמת עולים בסביבות הסכום שידברתי עליו, תשאיר לי את הטלפון של החנות בICQ.

ד"א המגבר ששמעתי איתו את הרמקולים היה מגבר ישן כזה..(לא שמתי לב איזה דגם) אבל זה היה מגבר סטריאו ישן וגדול :)

פורסם

זה כן מגבר של מארנץ משנות השבעים....

זה MARANTZ RECIVER 4400 וזה מגבר מעולה שהביאו לי והוא היה דפוק לגמרי אז נתתי אותו לחנות תמורת זיכוי והוא תיקן אותו והוא מוכר אותו כיום בסביבות ה2000 שקל אם אני לא טועה....

זה מגבר קוואדרו, אם הוא היה עובד לי לא הייתי נפרד ממנו קרוב לוודאי.

פורסם

מה יש להבין?

אבל אמרתי שלא שמעתי אותם עם המגבר שלי...

לא שמתי לב, מתי אמרת את זה?

רגע, יש לך מגבר אחר בבית, או שאתה הולך לשמוע גם את הרמקולים החדשים שתקנה דרך הJVC?

ועדיין לא ברור לי מה עם הוורפדיל, מה אתה משאיר אותם בתור עציצים?

פורסם
  • מחבר

לא קשור למגבר שלי, שמעתי אותם בחנות עם מגבר של אונקיו ואם מגבר סטריאו של מרנץ (הרבה יותר איכות מזה לא תמצא ברוב החנויות)

הנה, כאן אמרתי.

בכל אופן לא קניתי את הורפדייל בסוף, השתמשתי בזוג קדמיים של אח שלי (של ג'אמו), הוא היה בשלבים של מעבר ונתן לי אותם

אבל עכשיו הוא לקח אותם בחזרה ואני נשארתי נטול רמקולים :P

פורסם

אז עכשיו אתה רוצה לקנות רמקול יותר איכותי ובכל זאת להשתמש בJVC?

פורסם
  • מחבר

בכל אופן לא קניתי את הורפדייל בסוף, השתמשתי בזוג קדמיים של אח שלי (של ג'אמו), הוא היה בשלבים של מעבר ונתן לי אותם

אבל עכשיו הוא לקח אותם בחזרה ואני נשארתי נטול רמקולים :P

אוף ! אתה אף פעם לא קורא עד הסוף ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים