פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים תסלחו לי על הבורות אבל המשחק האחרון ששיחקתי היה דיאבלו (הראשון)מכל מיני אילוצים של צבא חו"ל לימודים וכו'ופתאום חזר לי החשק לשרוף 8 שעות ביום מול איזה משחק טובאשמח להמלצות למשחקים באותו סגנוןתודה וסליחה...
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים קודם כל, שנה בבקשה את כותרת הדיון כך שתכיל את תמצית השאלה שלך.דבר שני, תבצע בבקשה חיפוש למילים "המלצות משחקים" בפורום, אני בטוח שתופתע מכמות התוצאות.בנוסף אתה מוזמן להציץ בתרד המלצות משחקים. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=77125.0באופו אישי אני ממליץ בחום על דיאבלו 2 + ההרחבה המעולה שלו.תבדוק גם את divine divinityואת ההמשך שלוbeyond divinity
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים אואוהוהוהו איזה הפתעה!לא נעלו את האשכול הזה ;Dלא יודעת מזה דיאבלו אבל הייתי ממצליצה לךעל :ביושוק------ואם אתה רוצה לשרוף שעותאז GTA או סימס
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים לא יודעת מזה דיאבלו אבל הייתי ממצליצה לך את אסורה בגין אי ידיעת.......... אי ידיעת דיאבלו ! מה זה לא מכירה ? עכשיו את קונה\"קונה" אותו ומסיימת אותו ! יש לך שבועיים ! GO GO GO !! לפותח הדיון, יש משחק שנקרא TITAN QUEST שמזכיר מאודד את דיאבלו, אולי הוא קצת פחות טוב אבל עדין משחק מעולה ! וגם רואים מעולה ! רק תוודא להוריד את כל הפאטצ'ים לפני שאתה מתחיל לשחק..
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים לא יודעת מזה דיאבלו אבל הייתי ממצליצה לך על :סימסנו באמת.. :-Xבן - אין בעד מה.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מה נו באמת?סימס זה אחד המשחקים ששורפים שעות.- אז אל תתכוחובקשר לדיאבלו - סבבה אני אשחק.ומי בכלל היום קונה משחקים בעידן הטורנט ליצ' והאימיול?
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מה נו באמת?סימס זה אחד המשחקים ששורפים שעות.- אז אל תתכוחובקשר לדיאבלו - סבבה אני אשחק.ומי בכלל היום קונה משחקים בעידן הטורנט ליצ' והאימיול?לא לקנות דיאבלו היום? אולי אם תחסכי את הארוחה הבאה שלך בבורגראנץ'/פיצה האט תוכלי לקנות אותו בלי בעיות
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים Diablo אחד המשחקים הכי טובים שאי פעם נוצרו, אני לא מבין למה לא להמשיך לשחק בו? גם ככה כל הזמן המבוך משתנה, אז זה תמיד כיף.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים בז'אנר ה - H&S (האהוב עליי עד מאד) מלבד המשחקים שכבר הומלצו (TITAN QUEST, DIABLO 1,2,DIVINE DIVINITY' BEYOND DIVINITY) אני ממליץ על:DUNGEON SIEGE 1,2 וההרחבותICEWIND DALE 1,2FATEDARKSTONESUDEKI (יש לקחת המלצה זו בעירבון מוגבל)SUMMONERNOXTHRONE OF DARKNESSTHE BARD'S TALETEMPLE OF ELEMENTAL EVIL (אמנם מערכת קרב לפי תור אבל זה H&S מובהק)NEVERWINTER NIGHTS 1,2 (הם H&S נטו בסינגל)SACREDFABLE: THE LOST CHAPTERSJade Empire: Special Edition X-Men Legends II: Rise of Apocalypse MARVEL:ULTIMATE ALLIENCEHeretic Kingdoms: The Inquisition (הידוע גם בשם KULT)WIZARDRY 8Evil Islands: Curse of the Lost Soul Septerra Core: Legacy of the Creator REVENANTSILVERGRANDIA 2
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים benib, יעזור אם תיתן פה את מפרט המחשב שלך, ככה נדע איזה משחקים יש סיכוי שירוצו עליו לפי שאמרת פה בדיון, עושה רושם שמדובר במערכת ישנה, אבל זה רק ניחוש הגיוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.