פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים חחח קבלו איך פיצצתי אותם ב 3 פצצות גרעיניות ב world in conflict. שיחקתי אצל חבר והמחשב שלו לא מספיק חזק כדיי להפעיל את זה על הכי גבוה וגם לצלם אבל לא נורא זה לא מפריע.http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1853507
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר אני לא מאמין! איך לא שמתי לב? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני עכשיו שם את הלינק.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים הוא בסגנון של ג'נרלס ורד אלרט? כי אם כן אני קונהנ מחשב חדש עכשיו ולא מחכה לנובמבר/יוני 2008
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים לא ממש.הוא יותר בסגנון GROUND CONTROL 2 רק בתקופה אחרת, וגם זאת השוואה לא טובה במיוחד למרות שזה המשחק הכי קרוב אליו במשחקיות והקודם של אותה חברה.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים שיחקתי אצל חבר והמחשב שלו לא מספיק חזק כדיי להפעיל את זה על הכי גבוה אתה לא צריך להתבייש שהמחשב שלך חלש
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים המחשב שלו רחוק מלהיות חלש.למה שיחקת אצל חבר כשיש לך כזה מחשב? תוריד ותחש על שלך.ד"א איך המשחק?
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר אתה לא צריך להתבייש שהמחשב שלך חלש יש לי שניי X1950XT חביבי זה עובד לי כמו מים.גם אצלו זה עובד מצויין אבל שמצלמים כל הFPS נדפק במיוחד ב3 פצצות פיייי איזה עומס.אצלי לא ניסיתי לצלם בכלל את המשחק אבל אני מניח שזה לא יזיז למחשב...ד"א יש לו 7800GTX...
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר המחשב שלו רחוק מלהיות חלש.למה שיחקת אצל חבר כשיש לך כזה מחשב? תוריד ותחש על שלך.ד"א איך המשחק?הה לו חופש מהצבא אז באתי אליו ושיחקנו אצלו.המשחק מדהים,אפשר לחרוש עליו חבל על הזמן וזה רק דמו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.