פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים שחקתי בדמו של TIMESHIFT משחק ג-ר-ו-ע !מצפה לBLACKSITE:AREA 51 שיחקת בדמו הישן שלו ששוחרר מזמן, נכון ?מאז הם ממש בנו אותו מחדש ושיפרו אותו משמעותית לפי מה שקראתי, חבל יהיה שמשחק עם רעיון כזה יצא לא מוצלח.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים המשחקים האלה זוכים לתשומת לב רק בגלל הגרפיקה... מה זה COD4 בכלל, ראיתי סרטון של זה וזה נראה כמו קאונטר סטרייק דלוקס/ BF משוכלל (לוחמה מודרנית, אין מספיק משחקים כאלה?)ביושוק באמת משחק טוב, רץ מעולה ונראה מעולהקרייסיס- לכו תדעוMOH? הסדרה עוד לא מתה אתם רוצים להגיד לי?נזכרתי עכשיו, איך שכחתי בעצמי: כולכם שכחתם את STALKERאני מת לחזור לthe zone כבר, נראה לי שאני אתקין בימים הקרובים אחרי שסוף סוף יש לי 2 ג'יגה זכרון
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר המשחקים האלה זוכים לתשומת לב רק בגלל הגרפיקה... מה זה COD4 בכלל, ראיתי סרטון של זה וזה נראה כמו קאונטר סטרייק דלוקס/ BF משוכלל (לוחמה מודרנית, אין מספיק משחקים כאלה?)ביושוק באמת משחק טוב, רץ מעולה ונראה מעולהקרייסיס- לכו תדעוMOH? הסדרה עוד לא מתה אתם רוצים להגיד לי?נזכרתי עכשיו, איך שכחתי בעצמי: כולכם שכחתם את STALKERאני מת לחזור לthe zone כבר, נראה לי שאני אתקין בימים הקרובים אחרי שסוף סוף יש לי 2 ג'יגה זכרוןאיפה אתה חיי?COD4 וקרייסיס הם נראה לי יקבלו את הציונים הכי גבוהים, הפעם COD4 הוא אחר במנוע שונה בהרבה מהמנוע של COD2.ראיתי באתר www.gametrailers.com הרבה סירטונים של COD4 וכל פעם אני מתרשם מחדש במיוחד שהם משחקים במולטי.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים נזכרתי עכשיו, איך שכחתי בעצמי: כולכם שכחתם את STALKERאני מת לחזור לthe zone כבר, נראה לי שאני אתקין בימים הקרובים אחרי שסוף סוף יש לי 2 ג'יגה זכרוןהוא משחק טוב למדי אבל לא מצוין וממש לא ברמה של משחק ה - FPS של השנה, יש לו יותר מדי בעיות (בעיקר טכניות אך לא רק).תסתכל על הציונים שלו שרובם באיזור ה - 80 ולא יותר מזה.אני מופתע מאד שכולם חוץ ממני שכחו מ - UNREAL TOURNAMENT 3.לדעתי מגיע לו להופיע בסקר לעומת MOH החרוש.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים בסדר, מדובר על דעה. ומה לעשות שכמעט HYPE טהור ורצון הקהל ההמוני-שנמשך להייפ הוא הקובע בדרך כלל את התאריםודווקא לUT3 אני הכי מתרגש, יותר מקרייסיס, ביושוק, COD וכו'. כי השיטה של UT2K4,2K3, היא שיטת המשחק הטובה ביותר שראיתי.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר בסדר, מדובר על דעה. ומה לעשות שכמעט HYPE טהור ורצון הקהל ההמוני-שנמשך להייפ הוא הקובע בדרך כלל את התאריםודווקא לUT3 אני הכי מתרגש, יותר מקרייסיס, ביושוק, COD וכו'. כי השיטה של UT2K4,2K3, היא שיטת המשחק הטובה ביותר שראיתי.נכון שאנריל הוא FPS אבל לא בידיוק, כי המשחק ממש מהיר וצריך זריזת ודיוק בצורה מוגזמת אז לפי דעתי לא כדאי לשים את UT3.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים אין לא בדיוקאתה משחק בו בדיוק באותה צורה שאתה משחק בCOD: כוון ותירהזה שאין טעינת נשקזה שהקפיצות יכולות להיות כפולותזה שכל הדמויות זזות מהרזה שאתה מת וישר חוזר לתחיהזה מה שמייחד אותו משאר הFPSים
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים וזה למה אני אוהב אותו הרבה יותר ממשחקים ריאליסטיים כמו SWAT, וחצי ריאליסטיים כמו COD.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר וזה למה אני אוהב אותו הרבה יותר ממשחקים ריאליסטיים כמו SWAT, וחצי ריאליסטיים כמו COD.אין לא בדיוקאתה משחק בו בדיוק באותה צורה שאתה משחק בCOD: כוון ותירהזה שאין טעינת נשקזה שהקפיצות יכולות להיות כפולותזה שכל הדמויות זזות מהרזה שאתה מת וישר חוזר לתחיהזה מה שמייחד אותו משאר הFPSיםאוקיי בגלל הבקשות שלכם אז הוספתי UT3 ואיפסתי את הסקר.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים unreal tournament 3 מחכה לו בנרות!!!!אני מעדיף לא לקנות את ביושוק כדי לקנות את אונריל עוד חודשיים ;Dומי שכח שהביושוק המהולל משתמש במנוע הגרפי של אונריל 3???זה הולך להיות אדיר!
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים שכחתם את halo 3...פחות טוב מכל המשחקים ברשימה (אולי למעט MOH:A) ויוצא ל - 360 ולא למחשב.מה יש לאנשים מסדרת המשחקים הזאת ? זה סה"כ כמו UNREAL 2:THE AWAKENING + רכבים ועלילה טובה יותר, שום דבר מיוחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.