פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים כבייכול לנו הגיימרים מצפה רבעון דיי משמעותי במיוחד לאלה שמשחקים משחקים של ירי ממבט ראשון ולגיימרים הכבדים... אז תצביעו מה נראה לכם יותר....
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים התחרות קשה בין קרייסיס ביושוק וCODאבל ביושוק קצת פחות על הFPS הסטנדרטי ויותר הולך על ההישרדות וכל זהקרייסיס מציג חידושים מאוד נחמדים לפיזיקה שמשפיעה על הגיימפלייאבל COD פשוט נראה יותר מידי טוב ופשוט עשוי כמו שצריך (החלום הרטוב של כל גיימר זה COD2/1 עם גרפיקה מעולה בזמנים מודרניים)
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר באמת יש כאן התלבטות גדולה בין COD4 לקרייסיס כי הם 2 משחקים שבשניהם יש דגש על דברים שונים שגיימרים מאוד אוהבים: מולטי/עלילה.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים MOH:A ממש לא ברמה של שלושת האחרים, תשים את UT 3 במקום.ET:QW הולך להיות גם נחמד.אבל אחד ההכי מצופים שלי הוא - Clive Barker's: Jericho, נראה משחק מדהים. TIMESHIFT מבטיח מאד, ו - BLACKSITE:AREA 51 אמור להיות סתם מהנה אם כי ההמרה מהקונסולה עלולה לפגוע בו.ויש גם את BIA 3, יש המון משחקים עם פוטנציאל.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים חח.. טוב שאתה לא משווה בין שניצל לבמבה ! זה פשוט לא אותו דבר !לכל אחד יש את הסגנון שלו... לפי דעתי אני הכי אהנה מ CRYSIS אחרי זה COD 4 ואחרי זה ביושוק..
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר באמת יש כאן התלבטות גדולה, בין COD4 ל-Crysis כי בתכלס יש בשניהם כל מיני דגשים שכנראה יהיו אכן:ב-COD4 יהיה דגש על מולטי טוב וגרפיקהובקרייסיס יותר על עלילה וגרפיקה.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים אני מהמר על COD4 הקודמים היו פשוט מעולים ואין סיבה שהוא לא ימשיך את המסורת.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר MOH:A ממש לא ברמה של שלושת האחרים, תשים את UT 3 במקום.ET:QW הולך להיות גם נחמד.אבל אחד ההכי מצופים שלי הוא - Clive Barker's: Jericho, נראה משחק מדהים. מה פיתאום!שיחקתי בדמו וזה מזה יפה במיוחד הפיסיקה, חבר שלי שיחק והוא ממש אתה רואה אותו במשחק עצמו חחחחחחח....
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים אתם שוכחים שביושוק כבר זכה לציונים מדהימים http://www.gamestats.com/objects/707/707640/index.html זה ההימור שלי. COD4 זה המשחק הבא שאני הולך לקנות ,אבל חייבים לזכור שלכל המשחקים ,למעט ביושוק מחכה ביקורת גם על המולטי לא מעט משחקים "זכו" לציונים נמוכים בגלל המולטי ולמרות הסינגל. לקרייסיס אני בכלל לא מצפה
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים MOH:A ממש לא ברמה של שלושת האחרים, תשים את UT 3 במקום.ET:QW הולך להיות גם נחמד.אבל אחד ההכי מצופים שלי הוא - Clive Barker's: Jericho, נראה משחק מדהים. TIMESHIFT מבטיח מאד, ו - BLACKSITE:AREA 51 אמור להיות סתם מהנה אם כי ההמרה מהקונסולה עלולה לפגוע בו.שחקתי בדמו של TIMESHIFT משחק ג-ר-ו-ע !מצפה לBLACKSITE:AREA 51
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים אני בכלל לא מתלהב מCOD4... אני לא בקטע של המשחק הזה אין לי מושג למה...הלכתי על ביושוק, לדעתי הוא מחדש המון דברים, והמנוע הגרפי פשוט מדהים..קרייסיס, ניראה לי נחמד, אבל עדיין, אני פשוט מכור לביושוק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.