עבור לתוכן

המשחק שיעשה את הרושם הראשוני הכי גדול מכ.מ

Featured Replies

פורסם

שמעו עוד מעט (מחר) אני מחליף ת 600X PRO שלי ב 1950XT, ורציתי לדעת איזה משחק יעשה תרושם הכי גדול מהכרטיס...

הנה הרשימה :

CNC 3

AOE 3

TDU

FAR CRY

HIMAN BLOOD MONEY

DIRT

אני יודע שהתחרות האימתית פה היא בין TDU ל DIRT אבל רשמתי את כולם אולי יש משהו שאני לא יודע..

או שיש לכם משחק אחר שממש ממש שווה להשיג עד אז ? אולי ביושוק... וכן, אני יכול להשיג אותו עד מחר...

תודה !

פורסם

BioShock בנתיים הכי גדול

בערך כל שבועיים עכשיו יוצאים משחקים טובים

פורסם

BioShock בנתיים הכי גדול

פורסם
  • מחבר

ניראה לי הבנתי תמסר...

תודה !

ועוד שאלה קטנה, איך ניראה לכם הכרטיס יתמודד עם המשחק ?

ישמצב ל MAX + 2AA +8 AF ?

פורסם

ניראה לי הבנתי תמסר...

תודה !

ועוד שאלה קטנה, איך ניראה לכם הכרטיס יתמודד עם המשחק ?

ישמצב ל MAX + 2AA +8 AF ?

יש מצב, אבל על FPS סביר.

פורסם

HITMAN BD הדהים אותי, ממש הדהים, לא רציתי לשחק סתם הלכתי והסתכלתי וממש נכנסתי לזה רק בשביל הגרפיקה

DIRT גם מדהים, רק שתדע שכל המשחקים עם הגרפיקה המדהימה הם מותאמים לכרטיסים של NVIDIA

אין אף משחק מצליח שפיתחו אותו עם ATI (חוץ מ black&white 2 :kopfpatsch:)

פורסם

OBLIVION

R6:VEGAS

BATTLEFIELD 2/2142

CALL OF JUAREZ

COH

SUPREME COMMANDER (בזום אין הוא ממש יפה)

SERIOUS SAM 2

FEAR

PREY

SPLINTER CELL:DOUBLE AGENT

STALKER

CONDEMNED

COD 2

ACT OF WAR

EARTH 2160

DARK MESSIAH OF MIGHT AND MAGIC

THE CHRONICLES OF RIDDICK

RISE OF LEGENDS

TITAN QUEST

GOTHIC 3

TWO WORLDS

TOMB RIDER:LEGEND/10TH ANNIVERSERY

GRAW 1,2 (השני לא מי יודע מה מוצלח לעומת הראשון וגרסת ה - 360 של עצמו)

JOINT TASK FORCE (משחק RTS שאמנם בינוני אך בעל גרפיקה משובחת)

(ומיותר כמובן להזכיר את D3,HL2,FC ו - Q4)

פורסם

HITMAN BD הדהים אותי, ממש הדהים, לא רציתי לשחק סתם הלכתי והסתכלתי וממש נכנסתי לזה רק בשביל הגרפיקה

DIRT גם מדהים, רק שתדע שכל המשחקים עם הגרפיקה המדהימה הם מותאמים לכרטיסים של NVIDIA

מחזק! שלושה משפטים מדוייקים.

בקשר לביושוק... הגרפיקה מדהימה, והוא אפילו בנוי כמו שצריך! חתיכת הישג...

אני יכלתי להריץ אותו עם FPS סביר מינוס, ממוצע, על 1280X1024 Maxed out - כלומר בסצינות רגועות, היה רץ על איזה 45, ובסצינות עם פיצוצים ועוד דמויות, הוא היה יורד ל FPS עם מעט לאגים, אבל לא משהו רציני. ואני עוד מתעצבן מהלאגים הכי קטנים...

אז הכרטיס שלך יותר חזק משלי, ואני חושב שהעובדה שהמשחק מפותח עם NV לא תוריד מהביצועים, כמו שההבדל בין הכרטיס שלך לשלי יעלה.

בקיצור, הביצועים אצלך יהיו יותר גבוהים ממני, תריץ אותו על כמה שבא לך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יאוו.. תודה !

סתם שתדע לידע הכללי, אין דבר כזה "פותח ל.." יש משחקים שבמקרה עובדים יותר טוב על כרטיס מסויים יותר

טוב מאשר על כרטיס אחר אבל זה בלי קשר לחברה.

למי שרשם על היטמן, שמעו לפי דעתי המשחק ניראה כמו חרא ! ניסיתי לשים אותו על HIGH עם כל האפקטים ועדיין רואים כמו חרא..

כל כך שמים לב שזה פורט מגעיל מ PS2.. כאילו התקמצנו על אובג'קטים ! אין שם כמעט סביבה ! רק קירות...

והמשחק פועל אצלי מצויין, 1024*768 עם הרוב על MED והאפקט המיוחד הזה על HIGH ושיחקתי את המשחק גם על

7600GS וראו כמעט אותו דבר...

דניס, תודה רבה על הרשימה ! ד"א אובליביון יש לי ושחכתי להכניס לרשימה.. איזה דפוק אני...

פורסם

יאוו.. תודה !

סתם שתדע לידע הכללי, אין דבר כזה "פותח ל.." יש משחקים שבמקרה עובדים יותר טוב על כרטיס מסויים יותר

טוב מאשר על כרטיס אחר אבל זה בלי קשר לחברה.

למי שרשם על היטמן, שמעו לפי דעתי המשחק ניראה כמו חרא ! ניסיתי לשים אותו על HIGH עם כל האפקטים ועדיין רואים כמו חרא..

כל כך שמים לב שזה פורט מגעיל מ PS2.. כאילו התקמצנו על אובג'קטים ! אין שם כמעט סביבה ! רק קירות...

והמשחק פועל אצלי מצויין, 1024*768 עם הרוב על MED והאפקט המיוחד הזה על HIGH ושיחקתי את המשחק גם על

7600GS וראו כמעט אותו דבר...

דניס, תודה רבה על הרשימה ! ד"א אובליביון יש לי ושחכתי להכניס לרשימה.. איזה דפוק אני...

אני דווקא כן חושב שיש משחקים שמפותחים במיוחד לכרטיסי NV / ATI? כן, אני כמעט בטוח.

אני זוכר שדברו על זה, שהמנוע Source הוא ה "baby" של הכרטיסים של ATI...

כן, אני בטוח. עושים למשחק טוויקים וטיונים מיוחדים לחברה אחת או אחרת... ורוב המשחקים כיום הם ככה ל NV.

פורסם

HL2 וכל שאר משחקי ה- Source פותחו עם קצת 'עזרה' של ATI.

פורסם

BioShock... לא האמתי שזה משחק.

הדמו של Medal of Honor Airborne, ההתחלה.

אמנם זה לא ראשוני, אבל הפלישה לנורמנדי ב- MoH:AA הרשימה אותי מאוד (מאוד).

Half Life 1/2, Battlefield 2, Ratchet And Clank, Jak 1+2, Resident Evil 4, CoH, Homeworld 2, Doom3, UT2K3/4

חלק מהמשימות ב- Age of Empires II וההרחבה.

ועוד הרבה טובים שאני לא זוכר.

הבא שיעשה את זה יהיה Mass Effect...

פורסם

הדמו של Medal of Honor Airborne.

Bioshock.

DiRT.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא כן חושב שיש משחקים שמפותחים במיוחד לכרטיסי NV / ATI? כן, אני כמעט בטוח.

אני זוכר שדברו על זה, שהמנוע Source הוא ה "baby" של הכרטיסים של ATI...

כן, אני בטוח. עושים למשחק טוויקים וטיונים מיוחדים לחברה אחת או אחרת... ורוב המשחקים כיום הם ככה ל NV.

פשוט לא. אם משחק עובד יותר טוב עם כרטיס מסך אחר זה לא בגלל שעשו לו "טוויקים" !

זה רק במיקרה... אה, ולגבי זהשרשום את הלוגו בתחילת המשחק, סתם פרסומת...

פורסם

פשוט לא. אם משחק עובד יותר טוב עם כרטיס מסך אחר זה לא בגלל שעשו לו "טוויקים" !

זה רק במיקרה... אה, ולגבי זהשרשום את הלוגו בתחילת המשחק, סתם פרסומת...

זה לא סתם פרסומת, זה אומר שהמשחק המסויים פותח על כרטיס של NVIDIA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים