עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב נייד, תקציב גמיש (נע בין 5500 ל7000)....

Featured Replies

פורסם

אני סטודנטית לארכיטקטורה וזקוקה למחשב נייד שיכול לעמוד בשימוש בתוכנות גרפיקה יחסית כבדות (אוטוקד, ויז, סקאצ'אפ, פוטושופ וכו').

אני צריכה חוות דעת לגבי המחשב הזה (בלינק)

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=18173

ובמה אפשר לקצץ מאחר והמחיר קצת יקר לי.. (חשבתי בהתחלה בכיוון ה5500 אבל בגלל הכרטיס מסך שהוא חיוני המחיר די יקר)

תודה!

טל :s05:

פורסם

דבר ראשון אל תיקחי מחשב עם ויסטה לשימושים שלך ממש לא כדאי ...

בקשר לעלויות איפה אפשר לצמצם ...אז ככה העבודה שלך בתוכנות שציינת היא עבודה בתלת מימד ?

כי אם לא אין לך צורך בכרטיס מסך שאינו מובנה .

פורסם
  • מחבר

tאז זהו, שבכרטיס מסך אי אפשר לצמצם בגלל העבודה על התוכנות הגרפיות...

ולמה לא ויסטה , אגב?

פורסם

דבר ראשון לא ויסטה מכיוון שהיא זוללת משאבים ואת תאלצי לקנות את המחשב עם לפחות 2GB RAM מה שינפח את המחיר של המחשב כש עם XP 1GB RAM יספיק לך סיבה נוספת לויסתה יש בעיה זמנית עם תאימות לתוכנות ככה שיכולות להיווצר לך בעיות בתאימות ( בעבודה שוטפת ) .

דבר שני לא ענית לי על השאלה שלי .... העבודה שאת עושה היא בתלת מימד ??? נתון זה מאוד קריטי כי אם היא לא כרטיס מסך אינטגרלי אמור לעשות את העבודה בלי בעיות ( במיוחד כרטיסים אינטגלים של ATI ).

בואי תעני על השאלה הפשוטה הזאת ונתקדם משם ;)

פורסם
  • מחבר

כן העבודה היא בתלת מימד

חוצמיזה אני מתכוונת בכל מקרה להגדיל את הזכרון ל2GB כי אני צריכה שכל התוכנות הללו יעבדו במקביל...

יש לך המלצות למחשבים אחרים (של חברות אחרות)? אני יודעת שDELL זה אחד הטובים ולכן הלכתי ישר על זה..

גם מבחינת המעבדים, אני מתלבטת אם ללכת על מעבדים יותר ישנים ולחסוך כסף אבל אני לא לגמרי מבינה בזה (הבנתי שה-7300 הוא חדש וחזק יחסית..)

מקווה שלא אמרתי יותר מידי שטויות :kopfpatsch:

ותודה על העזרה!

:)

פורסם

דברי כמה שטויות שאת רוצה זה בסדר :xyxthumbs:

עכשיו לענייננו ...

http://www.notebookclub.co.il/prod-d620-n-duo2-sale.htm

זה נראה מעניין כרטיס מסך NVIDIA עם מעבד T2450 שהוא דור קודם אבח לא אמור לעשות הרבה הבדל בסוג העבודה שלך שדי דורשת יותר ביצועים של כ.מסך וזיכרון.

נראה לי מחיר מעולה 6500 ש"ח תגדילי שם את הזיכרון ל 2GB ועדיין תישארי בגדר התקציב שלך .... בנוסף המחשב יחסית מאוד קל 2.1 קילו :xyxthumbs:

נראה לי סבבה לחלוטין .

אהההההה הוא מתצוגה ... טוב זה מסביר את המחיר הנמוך :) אני הייתי בודק איך הוא נראה ואם הוא נראה טוב ובאמת יש לו שנתיים אחריות הייתי קופץ על ההזדמנות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים