פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים הצבעים של ה-ASUS ממש גרועים מהקופסא וזוויות הצפייה צרות למדי. אם תוסיף את הציפוי המשתקף תבין למה אני חושב שזו קנייה גרועה.http://www.behardware.com/articles/619-1/updated-survey-13-lcd-20-5-6-8-16-ms.html
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים זוויות הצפיה מעולות לLCD ואני אומר מנסיון \הישתקפות מציקה רק שיש אור בחדר וגם זה לא כזה מציק בעניין הצבעים מביקורות שיצא לי ליקרוא צריך כיול ואחרי זה המסך מציג צבעים טובים למחירו תזכור שזה מסך להרבה שימושים ולא מסך מיקצועי לגרפיקה
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים זוויות הצפייה די גרועות מבדיקה על ידי מצלמה: הצבעים גרועים מהקופסא: בשביל המחיר של מכייל אפשר כבר לקנות מסך הרבה יותר טוב, וגם מכייל לא פותר את בעיית הציפוי: After calibration all monitors were excellent and accurate. There is only one thing we need to point out for glossy panels, the NEC 20WGX², Asus and Acer. The colorimeter sees them as accurate, but you will be affected by all surrounding lights reflected in the panel and which disturbs rendering. For us these two monitors should be avoided if you are looking for accurate colors. הכל מהביקורת הנ"ל כמובן.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים קודם כל אני עובד איתו כל יום ואין פשוט אין אף בעית זוויות אתה עושה אותו כאילו הוא מבוסס TN שבפועל הוא מצוין בזוויות צפיה שלו בעניין הציפוי כמו שאמרתי זה לא מסך שמיועד במיוחד לגרפיקה זה מסך שאמור להיות טוב בכמה שיותר דברים ועושה את זה מצוין תיקרא עוד ביקורות ותיקרא תביקורת הזאת לעומק ותבין הבעיה הגדולה שלהם זה הגלוסי חלק מהאנשים לא סובלים את זה וחלק כמוני מתים על זה ושחור ניראה באמת שחור במסך בעניין גרפקים זה יותר טוב ממסכי TN אבל לא טוב כמו מסך מיקצועי לגרפיקה והציפוי יפריע לעבודה הזאת שיש אור בחדר כן לגרפיקים זה לא מסך מומלץ ולקנות מכיל? יש דבר כזה? אני יתכוונתי שצריך לשנות הגדרות לפחות חלק מהביקורות צינו את זה כדי שהצבעים יהיו מדויקים לא שאני מבין גדול בעניין בכל מיקרה פותח הדיון ציין סרטים ומשחקים ובזה המסך מצוין בכל משחק שבדקתי כולל אמולטורים
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מה התקציב?יש את הנק 20WGX2 בעל אותו פנל כמו הדל עם כיוון צבעים יותר טוב וציפוי מבריק.או את ה LG L2000C (ביקורת כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=226547.0)אבל המסכים האלה נמכרים ב3000+באזור המחירים של הדל אין מסך שמשתווה לו (ולכן הוא מככב לבדו)
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר אני יודע שיש את ה NEC 20WGX2 שאמור להיות מצויין אבל הוא מעבר לתקציב שלי :\ זה גם די תקף לגבי הLG, המחיר פשוט גבוהה מדי, אני מוכן להשקיע עד ל2600 (עם חריגה קלה אם זה ממש ממש יהיה שווה את זה). תודה רבה בכל מקרה, הפוסט השני שלא מנסה לשכנע אותו שיש את הדל בפנדה... אמרת שהדל מככב לבד, אבל בנתיים בכל ביקורת שקראתי הVX2025 יצא מנצח http://www.bit-tech.net/hardware/2006/03/30/20_inch_widescreen_monitors/7 http://www.behardware.com/articles/619-18/updated-survey-13-lcd-20-5-6-8-16-ms.html ויש עוד הרבה פורומים, יכול להיות שזה בגלל שמשווים גרסאות ישנות של הדל? A02< בכל מקרה המרדף אחרי הדל נמשך...
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים לפני שקניתי תPW201 יצא לי ליקרוא טונות של ביקורות והגעתי למסכנה אחת אתה צריך לבדוק אם מסכים אם ציפוי גלוסי מתאימים לך או לא יש מבקרים שמורידים ל201 נקודות בעיקר בגלל זה ויש מבקרים שאוהבים את זה כי יש היתרונות כמו שחור זה שחור וצבעים "חיים" יותר היא אפשר להגיד סתם שהדל יותר טוב כי זה עניין של טעם ויש שוני בדברים שונים לסרטים ומשחקים אני לא רואה איך הדל ינצח לעיצוב גרפי הדל עדיף
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים כמו שכתבו לך ,תתקשר לנקסטופ. אם אתה מזכיר שאתה מהפורום אז אתה יכול להתעלם מההודעה אצלהם שהם לא מוכרים לפרטיים.הפורום עשה שם קניה של כמה עשרות מסכים לפני כשבוע,והם הוסיפו וכתבו שגם מי שבא "בנפרד" מהקניה הקבוצתית מקבל הת המסך באותו מחיר.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר החיפוש אחר הדל הנעלם נגמר היום בבוקר הגיעו 2 דלים חדשים דנדשים לפנדה. S-IPS A04 תוצרת צ'כיה תודה לכל מי שתרם לדיון!
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר כנראה ממלאי קיים של היבואן, כי להם לא היה.עוד שאלה, הפונטים נראים ממש חדים וכואב בעינים לקרוא אותם, וכשאני שם CLEARTYPE זה פשוט מרוח ומגעיל, יש משהו לעשות בנידון?
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים כנראה ממלאי קיים של היבואן, כי להם לא היה.עוד שאלה, הפונטים נראים ממש חדים וכואב בעינים לקרוא אותם, וכשאני שם CLEARTYPE זה פשוט מרוח ומגעיל, יש משהו לעשות בנידון?למה שלא תגדיל את הפונטים?... למשל תעלה את ה-DPI מ-96 ל-120 ,ובדפי אינטרנט אתה יכול בנוסף להגדיל את האותיות ע"י לחיצה על מקש "Crtl " עם מקש "+" .
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים כנראה ממלאי קיים של היבואן, כי להם לא היה.עוד שאלה, הפונטים נראים ממש חדים וכואב בעינים לקרוא אותם, וכשאני שם CLEARTYPE זה פשוט מרוח ומגעיל, יש משהו לעשות בנידון?תוריד את הבהירות של המסך ע"י מעבר למצב pc-custom והורדה של ערכי RGB עד שיהיה לך נוח.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר תודה על התגובות , הורדתי את הבהירות, הגדלתי את הפונטים ואת הDPI (עדיין יש מקומות שהפונטים פשוט קטנים מדי =/) וגם הורדתי cleartype tuning wizard מהאתר של מיקרוסופט והתאמתי לעצמי את הפונט. בנתיים זה פחות או יותר בסדר. אשמח לעוד עצות בנוגע לזה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.