פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים לקוח שפנה לבזק לבירור הגדרה טכנית מופיעה בחוברת ההדרכה הבסיסית של הנתב שרכש, הופנה לקבלת תמיכה בתשלום. בזק: רוב הלקוחות מעדיפים הסבר תמציתיאהוד קינן פורסם: 27.08.07, 10:57רכישת נתב מחברת בזק יכולה להיות עסקה די משתלמת. המחירים, לעיתים, נמוכים ממחירי הנתבים האחרים בשוק, וההתקנה די פשוטה. אך מה עושים כשרוצים להגיע להגדרות מתקדמות יותר ולנצל את המוצר במלואו? על פי בזק - צריך מודעה לשלם על תמיכה טלפונית.היכן החוברת באנגלית?א' שקנה מחברת בזק נתב עבור האחיין שלו, חיבר אותו בביתו הצליח להפעיל אותו והיה מרוצה. בשלב מסויים, הוא רצה לשנות את אחת ההגדרות המתדמות יותר בנתב, אך לא מצא לכך שום אזכור בחוברת ההדרכה בעברית שסיפקה לו בזק. בנוסף, סיפר א' ל-ynet כי לא מצא בערכה את חוברת ההוראות המקורית באנגלית.א' פנה לבזק על מנת שיעזרו לו עם ההגדרות החסרות בחוברת ההדרכה, אך הופנה על ידי נציג החברה להירשם לתוכנית תמיכה בתשלום עבור 9.90 שקלים לחודש. בצר לו, סירב א' להצעה, החזיר את הנתב לחנות, ורכש בסופו של דבר נתב מספק אחר.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442046,00.htmlחיים בסרט.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים שכן שלי איים להתנתק כי הוא ציפה לקבל הנחה (חשיבה ישראלית) ובמקום זה הציעו לו "2 קריאות תמיכה בחינם".התאכזב לאאלה ;D
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים תכלס.ואם אתה כבר חמור, קנית רשת כזו ואתה לא יודע אנגליתאו איפה זה "התחל", אל תתפלא שאתה משלם על תמיכה.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מסכים לגמרי לגבי החוברת המלאה, אבל צריך לזכור שהתמיכה היא מוצר שבזק מוכרת וזה האינטרנס שלה שיקנו אותו.בנוסף רוב האנשים מתקשרים ישר לתמיכה בלי להסתכל אפילו בקופסא לחפש חוברת...בנוסף לזה שראיתי לקוחות שמתקשרים עוד לפני שבכלל פתחו את הקופסא!חוצמזה שנתב + תמיכה לחצי שנה ב300 ש"ח זה לא נורא בכלל אם אין לך מושג במחשבים/רשתות, במיוחד עם אתה מוגבל כ"כ שלא תבצע חיפוש בגוגל ולמצוא איך לעשות הכל.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים התקנה והגדרות רשת אלחוטית זה נושא מסובך לרוב הלקוחות.מי שלא מבין שיקנה מבזק ויקח גם תמיכה, אחרים שיקנו מספקים רגילים.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים נניח אתה קונה ציוד רשתות של EDIMAX, מכל חנות שהיא. יש לך את פיקוק שתיתן לך תמיכה מעולה בחינם (טוב, במחיר של שיחת טלפון). פלוס תקבל חוברת הוראות מפורטת (בד"כ בעברית) וגם האתר שלהם מעולה ומכיל מידע מפורט מאוד.בזק, לעומת זאת, עובדים אחרת.ושלא נדבר על 012 - תקנה מהם נתב, הם יחסמו לך את הכל - לכאורה יש לך ציוד, אך אין לך גישה לתפעל אותו - כדי לפתוח פורט תצטרך להתקשר לתמיכה שלהם.אין כל צורך לקנות ציוד רשתות אצל ספק אינטרנט/תשתית. כמו שלא תקנה טלוויזיה מ-YES ולא תקנה מכונית מ"סונול".
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים גם אני חשבתי כמוך עד שהבנתי שלא כולם מבינים מחשבית בצורה זההיש כאלה שקונים מפיקוק כי הם מסתדרים לבד ויש כאלה שמתאים להם לטרטר את בזק 20 פעם ביום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.