פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים אתה צריך ללכת אחורה יש לך שם צוק שאתה אמור לטפס עליו בכל אופן שם יבוא לך המלך של השלב הזה שזה סוג של דבורה או עש תהרוג אותו וזהו אבל להיות שם עם 3000 TENG זה כלום אני הגעתי לשם עם 6000 שים לב שאתה אוסף הרבה TENG
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר אתה צריך ללכת אחורה יש לך שם צוק שאתה אמור לטפס עליו בכל אופן שם יבוא לך המלך של השלב הזה שזה סוג של דבורה או עש תהרוג אותו וזהו אבל להיות שם עם 3000 TENG זה כלום אני הגעתי לשם עם 6000 שים לב שאתה אוסף הרבה TENG זה אחרי שהסתובבתי שם 10 דקות במקום הזה ולא הצלחתי לעשות שום דבר אז האנרגיה ירדהאי אפשר לטפס שם על כלום ניסיתי...
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים אפשר ועוד איך תראה שאיך שעלית למעלה ויצאת דרך החור לעולם החיצוני אז יש לך שם אבן גדולה אז אם אתה עומד מול הצוק במרכז טיפה שמאלה יש לך שם את האבן הזאת היא בצבע בהיר יחסית אז קל לזהות אותה היא בנויה כמו ביצה מוארכת פשוט תקפוץ עלייה ותקפוץ עוד פעם על הצוק עצמו
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים למקרה שאתה לא מצליח צלמתי לך מאיפה הולכים ואיך הורגים את המפלצת.http://www.fileflyer.com/view/btDdcAk
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר למקרה שאתה לא מצליח צלמתי לך מאיפה הולכים ואיך הורגים את המפלצת. http://www.fileflyer.com/view/btDdcAk אתה תותח וגם הבנתי איך לצאת מהמשחק עכשיו אני בבוס של משימה 5
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים אתה תותח וגם הבנתי איך לצאת מהמשחק עכשיו אני בבוס של משימה 5 אחלה שלב 7 קשה רק שתדע
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים משחק פצצה, גרפיקה מדהימה , נוסף על כך אם אני לא טועה הפאטץ שיצא 1.4 משפר תביצועים באופן משמעותי.ב גירסה 1.0 היה לי 20 FPS ב דירקס10 ועכשיו בגירסה 1.4 יש לי FPS שנע בין 40 ל 70 באופן קבוע כולל כל הפילטרים האפשריים ואנטיהליזינג QX8 (בדירקס 10 כמובן).סך כל משחק באמת שווה ומעביר תזמן יופי...
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים משחק פצצה, גרפיקה מדהימה , נוסף על כך אם אני לא טועה הפאטץ שיצא 1.4 משפר תביצועים באופן משמעותי.ב גירסה 1.0 היה לי 20 FPS ב דירקס10 ועכשיו בגירסה 1.4 יש לי FPS שנע בין 40 ל 70 באופן קבוע כולל כל הפילטרים האפשריים ואנטיהליזינג QX8 (בדירקס 10 כמובן).סך כל משחק באמת שווה ומעביר תזמן יופי... זה עבד לך על 20FPS כי שמת את הצל על HIGH,זה מוריד את הביצועים בחצי.הפאץ' מתקן את הצל שלא יעמיס סתם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.