פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים נכון הוא מאוד כבד, אצלי יש קטעים שהוא מגיע ל 20FPSאבל חוץ מזה זה משחק קשה ומאתגר .. העלילה אולי משעממת אבל בכללי יש אקשן בלי הפסקה והגרפיקה מדהימהאפשר לשרוף על המשחק הזה שעות שלמות אז מי שמחפש להעביר את הזמן ויש לו מחשב טוב אני ממליץ מאוד
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים הוא פורט גרוע כי אפילו על מחשבים חזקים כמו שלך הוא מגיע ל20 FPS...והעלילה זה בד"כ הדבר הכי חשוב.. אז זהו..
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים דווקא העלילה מעולה לדעתי - המשחק גם כיפי.אבל הוא אכן פורט וחסכו עליו הרבה.. וחבל.. הזניחו משחק שיכול היה להיות אחד הטובים...וד"א אני לא מבין איזו בעיה יש לכם עם הFPS של המשחק? כמעט ואף פעם לא ירדתי מה40 ומשהו FPS בDX9 [מי משחק בDX10 בכלל? לא היה שום טעם.]
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר נתקעתי כבר במשימה הראשונה.. אני לא יודע לאן ללכת הרגתי את כולם שם ואין מה לעשות (גם נכנסתי לבית הגדול הזה ונלחמתי במפלצת.. ועכשיו אין כלום) אגב יש לזה איזה UNLOCKER שפותח את כל המשימות ואז אפשר פשוט לבחור שלבים? http://img512.imageshack.us/img512/727/sdfsdfzg8.jpg
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים אל תשתמש בPORT אחיבמילא משחק קצר ביותר...כולה 11 משימות ואם אתה מחשב את הזמן שלוקח לך לשחק בלי הסירטונים שלפעמים לוקחים יותר זמן מהמשימה, זה יוצא לך לא יותר מכמה שעות (מניסיון)במשימה הראשונה אתה פשוט צריך לעקוב אחריי הבחור הזה במהירות לפני שהמפלצת הירוקה תהרוג אותך...
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר אל תשתמש בPORT אחיבמילא משחק קצר ביותר...כולה 11 משימות ואם אתה מחשב את הזמן שלוקח לך לשחק בלי הסירטונים שלפעמים לוקחים יותר זמן מהמשימה, זה יוצא לך לא יותר מכמה שעות (מניסיון)במשימה הראשונה אתה פשוט צריך לעקוב אחריי הבחור הזה במהירות לפני שהמפלצת הירוקה תהרוג אותך...עברתי את זה כבר, זה היה סתם אימון זה לא נחשב משימהאחר כך במשימה שיש לי משגר טילים קבור בשלג אני לא יודע מה לעשות..
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים משגר טילים בשלג?אתה מתכוון חליפות גוף?אתה פשוט לוקח אותה, מפוצץ את הדברים השחורים הגדולים האלה לוקח להם את האנרגיה טרמית וממשיך ללכת עד שאתה נתקלת בחרקים ו לומד קצת טקטיקות...בהצלחה
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים עד 270.... (ביושוק ! ) בכל מקרה אחי... תנסה כמה שאתה יכול... עדיף לחרוש במשחק זמן כשאתה לא יודע כלום, במילא זה משחק קצר מאוד...
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר יש במשחק הזה גם מולטיפלייר, אז מי שקונה מקורי יכול להנות דווקא ו Lazy אתה מתכוון למיכלים הענקיים האלה? ולא הבנתי איזה חליפות?.. ראיתי חליפות על השלג אבל אי אפשר לקחת אותם, ואם אני יורה במיכלים האלה טילים לא קורה להם כלום הם סתם מתעקמים
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים אתה יכול לקחת אותם. אתה צריך לקחת אותם.ובמיכלים תמשיך לירות עד שהם מתפוצצים ויוצא להם המיץ... יאממ!
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר הבנתי למה אתה מתכוון... הבעיה שלי הייתה שחשבתי שצריך לפוצץ את המיכליות האלה רק בשביל להרוג את האויבים אבל צריך היה לפוצץ אותם בשביל שאיזה דלת תפתח להמשך של המשימה משחק חבל"ז , אני חייב גם להגיד שזה קירטע לי על 15FPS בקטע של הבוס אני לא מבין למה זה כל כך כבד
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים משחק בינוני משהו.עלילה שמנסה להיות מתוחכמת אבל היא פשוט גרועה.משחקיות מהנה יחסית אבל רפטטיבית וסלחנית, את 99% מן האויבים(לא הבוסים) אתה יכול לעבור פשוט על ידי ריצה על ידם... הם לא שמים עלייך(AI מחורבן).משחק קצר מאוד, לקח לי 4 שעות לסיים אותו... לעזאזל, יש שלבים שסיימתי תוך 10 דקות... הייתי בטוח שעובדים עליי שאשכרה עברתי אותם.בקיצור - משחק חביב ולא יותר, אני הייתי נותן לו 7 או 7.5,לא יותר.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר משחק בינוני משהו.עלילה שמנסה להיות מתוחכמת אבל היא פשוט גרועה.משחקיות מהנה יחסית אבל רפטטיבית וסלחנית, את 99% מן האויבים(לא הבוסים) אתה יכול לעבור פשוט על ידי ריצה על ידם... הם לא שמים עלייך(AI מחורבן).משחק קצר מאוד, לקח לי 4 שעות לסיים אותו... לעזאזל, יש שלבים שסיימתי תוך 10 דקות... הייתי בטוח שעובדים עליי שאשכרה עברתי אותם.בקיצור - משחק חביב ולא יותר, אני הייתי נותן לו 7 או 7.5,לא יותר.על מה אתה מדבר.. אתה חייב להרוג אוייבים כדי לשרוד מהאנרגיה שלהם ובכלל, מה זה שווה סתם לברוח מהם.. המטרה זה לחסל אותםאגב זה משחק אדיר.. אני נהנה כמו שלא נהנתי הרבה זמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.