עבור לתוכן

lost planet אחלה משחק, למה יצא לו שם של פורט גרוע?

Featured Replies

פורסם

נכון הוא מאוד כבד, אצלי יש קטעים שהוא מגיע ל 20FPS

אבל חוץ מזה זה משחק קשה ומאתגר .. העלילה אולי משעממת אבל בכללי יש אקשן בלי הפסקה והגרפיקה מדהימה

אפשר לשרוף על המשחק הזה שעות שלמות אז מי שמחפש להעביר את הזמן ויש לו מחשב טוב אני ממליץ מאוד

• תגובות 38
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא פורט גרוע כי אפילו על מחשבים חזקים כמו שלך הוא מגיע ל20 FPS...

והעלילה זה בד"כ הדבר הכי חשוב.. אז זהו..

פורסם

דווקא העלילה מעולה לדעתי - המשחק גם כיפי.

אבל הוא אכן פורט וחסכו עליו הרבה.. וחבל.. הזניחו משחק שיכול היה להיות אחד הטובים...

וד"א אני לא מבין איזו בעיה יש לכם עם הFPS של המשחק? כמעט ואף פעם לא ירדתי מה40 ומשהו FPS בDX9 [מי משחק בDX10 בכלל? לא היה שום טעם.]

פורסם
  • מחבר

נתקעתי כבר במשימה הראשונה.. אני לא יודע לאן ללכת

הרגתי את כולם שם ואין מה לעשות :nixweiss: (גם נכנסתי לבית הגדול הזה ונלחמתי במפלצת.. ועכשיו אין כלום)

אגב יש לזה איזה UNLOCKER שפותח את כל המשימות ואז אפשר פשוט לבחור שלבים?

http://img512.imageshack.us/img512/727/sdfsdfzg8.jpg

פורסם

אל תשתמש בPORT אחי

במילא משחק קצר ביותר...

כולה 11 משימות ואם אתה מחשב את הזמן שלוקח לך לשחק בלי הסירטונים שלפעמים לוקחים יותר זמן מהמשימה, זה יוצא לך לא יותר מכמה שעות (מניסיון)

במשימה הראשונה אתה פשוט צריך לעקוב אחריי הבחור הזה במהירות לפני שהמפלצת הירוקה תהרוג אותך...

פורסם
  • מחבר

אל תשתמש בPORT אחי

במילא משחק קצר ביותר...

כולה 11 משימות ואם אתה מחשב את הזמן שלוקח לך לשחק בלי הסירטונים שלפעמים לוקחים יותר זמן מהמשימה, זה יוצא לך לא יותר מכמה שעות (מניסיון)

במשימה הראשונה אתה פשוט צריך לעקוב אחריי הבחור הזה במהירות לפני שהמפלצת הירוקה תהרוג אותך...

עברתי את זה כבר, זה היה סתם אימון זה לא נחשב משימה

אחר כך במשימה שיש לי משגר טילים קבור בשלג אני לא יודע מה לעשות..

פורסם

משגר טילים בשלג?

אתה מתכוון חליפות גוף?

אתה פשוט לוקח אותה, מפוצץ את הדברים השחורים הגדולים האלה לוקח להם את האנרגיה טרמית וממשיך ללכת עד שאתה נתקלת בחרקים ו לומד קצת טקטיקות...

בהצלחה

פורסם

כמה בדרך כלל צריך לעלות מישחק כזה כמו LOST PLANET ? :s05:

פורסם

כמו כל משחק חדש שיש בשוק- בין 180 ל250 (תלוי בחנות)

פורסם

עד 270.... (ביושוק ! :P)

בכל מקרה אחי...

תנסה כמה שאתה יכול... עדיף לחרוש במשחק זמן כשאתה לא יודע כלום, במילא זה משחק קצר מאוד...

פורסם
  • מחבר

יש במשחק הזה גם מולטיפלייר, אז מי שקונה מקורי יכול להנות דווקא

ו Lazy אתה מתכוון למיכלים הענקיים האלה? ולא הבנתי איזה חליפות?.. ראיתי חליפות על השלג אבל אי אפשר לקחת אותם, ואם אני יורה במיכלים האלה טילים לא קורה להם כלום הם סתם מתעקמים

פורסם

אתה יכול לקחת אותם. אתה צריך לקחת אותם.

ובמיכלים תמשיך לירות עד שהם מתפוצצים ויוצא להם המיץ... יאממ!

פורסם
  • מחבר

הבנתי למה אתה מתכוון...

הבעיה שלי הייתה שחשבתי שצריך לפוצץ את המיכליות האלה רק בשביל להרוג את האויבים אבל צריך היה לפוצץ אותם בשביל שאיזה דלת תפתח להמשך של המשימה

משחק חבל"ז , אני חייב גם להגיד שזה קירטע לי על 15FPS בקטע של הבוס :kopfpatsch:

אני לא מבין למה זה כל כך כבד

פורסם

משחק בינוני משהו.

עלילה שמנסה להיות מתוחכמת אבל היא פשוט גרועה.

משחקיות מהנה יחסית אבל רפטטיבית וסלחנית, את 99% מן האויבים(לא הבוסים) אתה יכול לעבור פשוט על ידי ריצה על ידם... הם לא שמים עלייך(AI מחורבן).

משחק קצר מאוד, לקח לי 4 שעות לסיים אותו... לעזאזל, יש שלבים שסיימתי תוך 10 דקות... הייתי בטוח שעובדים עליי שאשכרה עברתי אותם.

בקיצור - משחק חביב ולא יותר, אני הייתי נותן לו 7 או 7.5,לא יותר.

פורסם
  • מחבר

משחק בינוני משהו.

עלילה שמנסה להיות מתוחכמת אבל היא פשוט גרועה.

משחקיות מהנה יחסית אבל רפטטיבית וסלחנית, את 99% מן האויבים(לא הבוסים) אתה יכול לעבור פשוט על ידי ריצה על ידם... הם לא שמים עלייך(AI מחורבן).

משחק קצר מאוד, לקח לי 4 שעות לסיים אותו... לעזאזל, יש שלבים שסיימתי תוך 10 דקות... הייתי בטוח שעובדים עליי שאשכרה עברתי אותם.

בקיצור - משחק חביב ולא יותר, אני הייתי נותן לו 7 או 7.5,לא יותר.

על מה אתה מדבר.. אתה חייב להרוג אוייבים כדי לשרוד מהאנרגיה שלהם ובכלל, מה זה שווה סתם לברוח מהם.. המטרה זה לחסל אותם

אגב זה משחק אדיר.. אני נהנה כמו שלא נהנתי הרבה זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים