פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים אתה לא צריך את הגירסת אספנים,, הגירסת אספנים זה עם עוד דבריםאתה פשוט קונה את hl2 ויהיה לך עם זה סורס, אפילו תסתכל בעטיפה האחורית של הקופסא ואתה תראה
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר אפילו בגרסה הרגילה שעולה 88 שקל ?עריכה :יש לי חשבון שך STEAצ אולם יש לי 2 שאלות אז אני מתלבט אם לקנות מהם:1 האם יש הגבלה למספר הפעמים שאני יכול להתקין את המשחק ?2 האם יש באנדל של HL2 עם CSC ביחד ?3 אה,האם הם עובדים על ויסטה 64 ביט ?תודה.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים אפילו בגרסה הרגילה שעולה 88 שקל ?עריכה :יש לי חשבון שך STEAצ אולם יש לי 2 שאלות אז אני מתלבט אם לקנות מהם:1 האם יש הגבלה למספר הפעמים שאני יכול להתקין את המשחק ?אין הגבלה, תוכל להתקין/למחוק את המשחק כמה פעמים שאתה רוצה.2 האם יש באנדל של HL2 עם CSC ביחד ?אתה מקבל דיסק עם חוברת קטנה שיש בה CD-Key+ קופסא.3 אה,האם הם עובדים על ויסטה 64 ביט ?-ניסו על ויסטה וזה עובד מעולה.תודה.על לא דבר.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר או קיי אז נראהלי שבסופו של דבר אני אקנה מ-STEAM כי יש שם כמה באנדלים מעניינים כולל HL2 + EPIZODE ONE + SCS אבל יש שם עוד כמה דברים שאין לי מושג מה הם אז אני מתלבט.השאלה שלי היא מה זה :Half-Life: SourceHalf-Life: DeathmatchHalf-Life 2: DeathmatchHalf-Life 2: Lost Coast
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים לפי דעתי כדאי לך לחכות עוד חודש וחצי, שאז תצא ה- Orange Box.ב- Orange Box אתה תקבל - -HL2-Cs:S-Episode 1Episode 2PortalTF2ב-50$ שזה די שווה לדעתי.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים או קיי אז נראהלי שבסופו של דבר אני אקנה מ-STEAM כי יש שם כמה באנדלים מעניינים כולל HL2 + EPIZODE ONE + SCS אבל יש שם עוד כמה דברים שאין לי מושג מה הם אז אני מתלבט.השאלה שלי היא מה זה :Half-Life: Sourceהאלף לייף היישן מקביל לקונטר סטרייק 1.6Half-Life: Deathmatchאותו דבר כמו אלף לייף סורס רק שזה במולטי אתה משחקHalf-Life 2: Deathmatchמשחק מולטי באלף לייף החדשHalf-Life 2: Lost Coastתוספת של משחק קצרצר שיש בו אפקט ה-HDR.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר 1 עוד חודש אתה אומר בטוח יהיה כולל EPISODE 2 ?2 מה זה בדיוק Portal ? TF2 ?ũſĻ→ĠāŻ תודה.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים לפי דעתי כדאי לך לחכות עוד חודש וחצי, שאז תצא ה- Orange Box. ב- Orange Box אתה תקבל - -HL2 -Cs:S -Episode 1 Episode 2 Portal TF2 ב-50$ שזה די שווה לדעתי. מה שרציתי להגיד.. אני מחכה לחבילה הזאת
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר אני בעיקרון חשבתי על החבילה Holiday 2006 Collection ב-50$ כי אני רוצה גם את ה-Half-Life 2: Deathmatch בגלל המולטי כי שמעתי שזה שווה וחוץ מזה לא בא לי לחכות עוד חודש כי אני רוצה לשחק כבר עכשיו HL2 (בזמנו התחלתי ובאישזהו שלב פירמטתי את המחשב בלי לשמור את השלבים אז כבר התייאשתי).ומה זה בדיוק Portal ? TF2 ?
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים לפי דעתי כדאי לך לחכות עוד חודש וחצי, שאז תצא ה- Orange Box.ב- Orange Box אתה תקבל - -HL2-Cs:S-Episode 1Episode 2PortalTF2ב-50$ שזה די שווה לדעתי.אני גם מתכוון לקנות את הקופסא הכתומה רק רציתי לוודא שמקבלים גם את HL2:DM, נכון ?(ומה לגבי DOD: SOURCE ו - HL:SOURCE ? למרות שהם פחות מעניינים אותי)
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים חח.. אבל לא חייב כרטיס של ATI.. מישהו כאן (*שיעולHuGeMouThשיעול*) עזר לי להוריד אותו למרות שיש לי NV
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.