פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים יש לי כרגע במחשב 1gb ראם ובויסטה עם אימיול קצת קשה לו לפעמיםאני רוצה להוסיף עוד זכרון לפי מה שכתוב המחשב תומך עד2 ג'יגהאז חשבתי לקנות שתי סטיקים של 1 ג'יגהאבל אני חושב אולי עוד מעט יהיו תוכנות שידרשו יותראז רציתי לדעת שאם נגיד אני קונה עכשיו סטיק אחד של 2 ג'יגהועוד שנה עוד אחד זה יעבוד עם 4 ג'יגה או שהוא יפעיל רק סטיק אחד?תודה יואב
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים איזה דגם המחשב ?ואני לא רואה סיבה ממשית לשדרג ליותר מ2G במיוחד לא במחשב נייד...
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים המחשב שלך לא רק תומך במקסימום קיבולת של RAM אלא גם בכמות הסטיקים (ברוב המקרים 2)אם אתה רוכש סטיק של 1GB, תוכל בעתיד להוסיף סטיק של 1GB או של 2GB (אבל במקרה השני הזיכרון לא יפעל לך במהירות כפולה).אתה יכול לקנות שני סטיקים של 1GB ואז לא יהיה לך מקום לשדרג. או סטיק אחד של 2GB.לגבי ההערה של TAOTAO - אני חייב להסתייג. אני עבדתי כמה ימים עם 2.5GB מול 0.5GB... בויסטה. ההבדל שמים וארץ! במקרה הראשון המחשב פשוט טס.המלצה - קנה סטיק של 2 ובעתיד (כשהמחירים יירדו משמעותית) תוסיף עוד 2.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים שים לב למה שכתבתי...אני לא רואה סיבה ממשית לשדרג ליותר מ2G במיוחד לא במחשב נייד...אם הייתה מתקין 2GB ולאחר מכן מוסיף עוד 512 לא הייתה שם הבדל..מין הסתם שההבדל בין 1GB ו2GB הוא גדול...פותח התרד לפני שאתה קונה את הסטייק תבדוק אם המחשב שלך תומך..
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר איפה אני יכול לבדוק עם הוא תומך לפי המפרט שלו כתוב עד 2 ג'יגההמחשב הוא של hp דגם pavilion dv6520ea
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר זה משנה איזה לקנות?כי ראיתי בזאפ כאלה ב240 וגם כאלה ב400 ושניהם 667 מגה הרץמה ההבדלים ביניהם?
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים שים לב, אם בכלל המחשב תומך בסטיק של 2 ג'יגה (החומרה תומכת, רק עניין של ביוס), הסטיקים של ה-2 ג'יגה יקרים להחריד ולא כדאי לקנות אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.