פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים בדקתי גם ב-EVEREST וגם ב-SPEEDFAN וההארד דיסק מתחמם לכ-55 מעלות+ואילו המעבד, לוח-האם והמארז נמצאים בטווח הטמפרטורות הבריא שלהם.למה דווקא הדיסק הקשיח מתחמם ומה ניתן לעשות?המפרט שלי הוא:ATHLON 4600M2N-E ASUSWD 250GB2GB זיכרון1950PRO
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים תנסה גם להרחיק אותו קצת מרכיבים אחרים שאולי מהווים מקור רציני לבעית חימומו...
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים גם אני סבלתי מהבעיהופתרתי אותה עם מאוור פשוט להרדיסק ב 50 שקל. זה היה לפני איזה 3 שנים ב KSP והוא עדיין עובד מעולה.ב KSP לא ראיתי עכשיו מאוור,אבל הנה שתראה איך זה אמור להיות:http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_1149לא צריך משו מורכב, רק מאוור שמתלבש על ההרדיסק עצמו,פשוט וזול,בהצלחה...
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים כמו שאי אפשר להגיד שלכל המעבדים יש אותה טמפ' ככה גם הרדיסקים.היו לי לא מעט WD שעבדו גם ללא עומס בטמפ' גבוהות מאוד ולא קרה להם כלום, וסמסונג שאיך שהתחיל קצת להתחמם התחרפן.כמובן שזה לא תופס על כל ההרדיסקים של אותם חברות ואני רושם את זה כדוגמא בלבד, גם אצל החברות האלה יש דגמים רגישים יותר ופחות.אם אתה כזה מוטרד, תרשום איזה הרדיסק יש לך ואולי נוכל להגיד לך אם הטמפ' סבירה בשבילו או לא.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר אני מעריך שהוא חדש ויש אחריות מה אתה דואג?אף-אחד לא יתן לי אחריות על המידע שיאבד.בכל-מקרה, פתחתי את המארז וראיתי שאפשר להוריד את ההארד דיסק 2 קומות.זה יעזור לי בהורדת הטמפרטורות שלו? כי עכשיו הוא ממש נוגע בכרטיס המסך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.