פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים יש לי DVD מחובר ב IDE,באמצע הכבל יושב ה DVD ובסוף הכבל ההארד דיסק עם הבוט סקטוריש לי עוד HD מחובר ב SATAהחלפתי את ה DVD בחדש שמחובר ב SATAוהוצאתי את הישןכהדלקתי את המחשב במסך שבהוא מזהה את הרכיבים, לקח לו ה-מ-ו-ן זמן לזהות את הכל,ואז הוא כותב NO BOOT DEVICE,כשניתקתי את ה DVD כלום לא השתנה.ניסיתי להעביר את הHD שישב על הIDE לאיפה שישב ה DVD ואז הוא זיהה את הכל מהר,אבל כתב NTDLR MISSINGלמיהשו יש מושג מה הבעיה?
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים מחבר IDE1-DVD (הוצא)2-HD WD40GBSATA1 - HD (בBOOT מוםיע כ IDE3)SATA2 - DVD LG 62N (חדש, בBOOT מופיע כ IDE2)אין יותר כוננים(יש מפרט של המחשב בצד)
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים אז ככה- הצעה שלי כזאת-שום רכיב לא פגום- זאת אנחנו יודעים בוודאות כי זה מצב שנוצר כתוצאה מהחלפה ברכיבים...לכן הצעה שלי- תחבר רק את ההרדיסק שעליו מותקן הווינדוס ורק אם זה עובד תחבר לאט לאט רכיבים... ואז כשתיתקל בבעיה נדע איזה מבנה- כלומר- סידור הוא מהווה בעיה פה...תעדכן אותי בפרטים
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים מחבר הבעיה הנפתרה למי שמתענין: הBOOT SECTOR היה על הIDE, וה IDE לא היה מוגדר כמו שצריך, אז הוצאתי את הג'אמפר, שיהיה ,MASTER ואז הייתי צריך בBIOS לסדר שהוא יהיה ההארד דיסק שממנו נעשה ה BOOT
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים אבל אתה יודע למה זה קרה בכלל? בסך הכל הוצאת dvd אבל בכל זאת אני הייתי בטוח שכבר שמת את ההרדיסק ב-Ide על master...לא משנה... שמח בשבילך שהכל נפתר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.