עבור לתוכן

קניית וnVIDIA GeForce 7900GS 256MB PCIeו Leadtek

Featured Replies

פורסם

טוב אז אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך וnVIDIA GeForce 7900GS 256MB PCIeו Leadtek, האם הוא יחזיק לי ל 4-5 שנים הבאות, אני צריך כרטיס שיחזיק לי לפחות ל5 שנים הבאות. כי לי לחכות לכרטיסים חדשים או שכדי לי לקנות עכשיו את הכרטיס הזה או דגם אחר (אם תמליצו)?

תודה.

• תגובות 33
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעוד 4 שנים הכרטיס יהיה ממש חלש,כך שלפחות ל 5 שנים אין מצב שהוא יחזיק לך,הוא יריץ משחקים על הגדרות הכי נמוכות וגם יתקע,אפילו הכרטיס הכי חזק היום לא יחזיק 5 שנים,לכן אין בררה ואם אתה רוצה כול הזמן לשחק על הגדרות גבוהות אתה צטרך להחליף את הכרטיס עד עד תום ה 5 שנים.

פורסם

לאחר שנתיים ערך הכרטיס ירד באופן משמעותי והביצועים שלו יהיו חלשים עד חלשים מאוד, לאחר 3 שנים עדיין הוא יהיה חלש ויתקשה להפעיל משחקים ולאחר 4 שנים הוא מת בטוח מכיוון שאז DX10 כבר יהיה חובה וה7900GS לא תומך בDX10.

בכל אופן רק שתדע לידע כללי, לא היה ולא יהיה כרטיס מסך שיחזיק למשך 3 שנים לפחות כל הזמן על הגדרות גבוהות החל מזמן קנייתו.

פורסם

טוב אז אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך וnVIDIA GeForce 7900GS 256MB PCIeו Leadtek, האם הוא יחזיק לי ל 4-5 שנים הבאות, אני צריך כרטיס שיחזיק לי לפחות ל5 שנים הבאות. כי לי לחכות לכרטיסים חדשים או שכדי לי לקנות עכשיו את הכרטיס הזה או דגם אחר (אם תמליצו)?

תודה.

יש לי את הכרטיס הזה

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=836&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20&

עדיף לך להוסיף 20 ש"ח ולקנות

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=838&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20&

שהוא חזק משמעותית

פורסם
  • מחבר

אבל ייסחוב לפחות 3 שנים?

פורסם

בסימת שאלה, תיזכר איזה כרטיסים היו ב2003-2004 ותחשוב שה7900 יהיה כזה

פורסם

השאלה היא האם תוכל לשחק DX9 במשחקים של DX10. כל כרטיס שהוא לא GF 8XXX או RADEON HD 2XXX לא יחזיק יותר משנתיים אם זה לא.

פורסם

7900GS נחשב למיושן וחלש כבר היום.. אז לצפות ממנו שיריץ משחקים עוד 5 שנים.. נו באמת..

אפילו 8800GTS יהיה מיושן וחלש עוד 5 שנים (אפילו הרבה לפני..)

פורסם
  • מחבר

בסדר, אני בסה"כ רוצה כרטיס שיחזיק טוב לשלוש שנים ואחרי שלוש שנים, שיריץ על low . יש דבר כזה?

אני לא יכול להחליף כרטיס כל שנה..

פורסם

תיראה אולי ה 8800 ULTRA יצליח להחזיק טוב למשך 3 שנים אבל גם אז הוא לא יכול להריץ על כול הגדרות גבוהות,לצערי העולם המחשבים מתנהל ככה,השאלה מה זה כרטיס שיריץ טוב? זה גרפיקה על רמה גבוהה כולל פילטרים?

פורסם
  • מחבר

שהכרטיס יחזיק שנתיים עם הרמות הכי גבוהות ואז כבר אפשר לרדת, שיהיה על בינוני-נמוך (רמות) ולא צריך פילטרים.

פורסם

אולי ה כרטיסי הכי חזק מסידרת ה 9 שצריכה לצאת יכול לענות על הדרישה שלך,או לפחות להתקרב אליהם,אבל מדובר במחירים שקרובים ל 3 אלף,אתה מסוגל לרכוש כזה דבר?

פשוט המשחקים מתפתחים כול כך מהר כרטיסי המסך מתיישנים מהר.

פורסם

אם אתה כבר מדבר על שלוש שנים ולא על 5 זה כבר יותר הגיוני..

ייתכן שהכרטיס יפעיל את המשחקים שיצאו עוד שנתיים שלוש אבל זה במידה והם ייתמכו ב DX9 ולא רק ב DX10 וגם אם הם כן יעלו הם יראו גרוע ובהגדרות נמוכות.

קח בחשבון שהכרטיס שאתה מדבר עליו (7900GS) לא היה HIGH-END מיום ראשון שהוא יצא .. וזה היה לפני שנתיים בערך..

כבר ביום כשהוא יצא הוא לא הריץ על מקסימום משחקים.. אני לא הייתי הולך על כרטיס כזה היום כי זה סתם יהיה בזבוז כסף - אתה לא יכול לשחק במשחקים שקיימים כבר היום על הגדרות גבוהות (בקושי בינוניות) ובטוח שלא תוכל לעשות זאת בעוד שנתיים שלוש..

פורסם
  • מחבר

וה geforce 8600gts הוא טוב? שמתי לב שלך יש אותו ;)

פורסם

אני אישית בנתים מרוצה ממנו,למרות שבמחיר שלו אתה יכול לקנות כרטיס יותר חזק כמו ה 1950XT,אבל אין לו DX10,אבל במשחק כמו ביושוק שהוא DX10 המשחק תפקד מצוין,ניראה איך זה יהיה בהמשך,בכול מקרה,אם חשוב לך יותר גרפיקה של DX10 שתישתפר עם הזמן תיקח את GTSאם יותר מהירות -XT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים