עבור לתוכן

בעית ניצול מקסימלי של הראם

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לא מזמן קניתי מחשב בובה (Quad, 8800gtx, 4gb ram). השבוע התקנתי אקס.פי. 64 ביט (הויסטה 64 לא עובד לי טוב) כדי לנצל את כל ה4 ג'יגה ראם (אני מנצל את כל הראם לעיתים קרובות).

שאני מקליק כפתור ימני על המחשב שלי לבדוק את הראם אני רואה שרשום רק 3.2 ג'יגה. חשבתי שהמהות העיקרית של 64 ביט היא היכולת של הוינדואוז להשתמש בהרבה יותר זיכרון, לא? (בעיקר שכל מחשב משפחתי פשוט מגיע היום עם ג'יגה ראם).

שכשאלתי אדם עם מחשב בעל מפרט כמעט זהה לשלי הוא אמר שלו הוינדואוז כן מראה את כל ה4 ג'יגה (גם אקס.פי 64 ביט).

מישהו יודע מה הסיבה? ואיך ניתן לנצל את הראם במלואו?

ד"א, האקס.פי. 64 שלי לא תומך עברית (אין באפשרויות התקנה). איך בכל זאת ניתן להוסיף לו עברית? (שרציתי להתקין מדיסק אחר הוא נתן להוסיף רק את האפשרויות הקיימות בדיסק התקנה של ה64).

בתודה רבה מראש,

ליאור

פורסם

ליאור במפורש כל גירסאות ה xp מנצלות רק עד 3.2 גיגה ראמ.

פורסם

לא ה64 ביט

היא מבוססת WINDOWS SERVER 2003 ומסתדרת עם יותר זכרון

בקשר לעברית, אתה מתכוון שהמערכת כולה תהיה בעברית? ( לא אפשרי בXP 64BIT) או רק תמיכה בעברית?

פורסם
  • מחבר

רק תמיכה, אך העברית היא רק פריוליגיה. כל עוד אני לא אמצא דרך להשתמש בכל ה4 אין לי טעם להשאר ב64, היא מערכת ממש מעפנה

פורסם

יש וויכוח רציני על החרא הזה הכולל אשכולות שלמים של וויכוחים... בקיצור יש כאלה אומרים- 3.2,3.5,3.7... כל מיני דברים כאלה... וזה גם קשור לכמה ביט המערכת ואיזו גירסה... בקיצור תעשה חיפוש בגוגל... יש שם כל מיני הסברים מקיפים על זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים