עבור לתוכן

המחשב עושה restart בלי התראה מוקדמת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, רציתי לדעת למה המחשב שלי עושה restart מדי פעם בלי להזהיר לפני או משהו כזה?

לפעמים גם המסך פשוט נהיה "שחור" לכמה שניות ואז הוא חוזר לתצוגה רגילה ולפעמים מהמסך השחור הזה הוא פשוט עושה restart.

אמרו לי שכנראה הכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מדי, פתחתי את המחשב ועשיתי שם נקוי רציני ולא עזר.

אני בודק ככה בלוח בקרה של nvida על כמה מעלות הכרטיס מסך (7600gt), הכרטיס מסך שלי נמצא עכשיו בדיוק ברגע זה שאני כותב את ההודעה (שום משחק לא מופעל או משהו כזה, רק אייטונס, מסנג'ר, קספרסקי ופיירפוקס) 53 מעלות. זה הרבה? אם לא, מה הסיבה להפעלות מחדש? אם כן, מה עושים?

ד"א אני קראתי את הfaq בקשר לזה שהטמפרטורה עולה.... פתחתי בכל זאת אשכול בשביל לדעת אם זאת הבעיה? איך אני יודע?

פורסם

מה הטמפ של המעבד?

פורסם
  • מחבר

איך אני מגל את זה? והטמפ' של הכרטיס מסך היא בסדר?

פורסם

תוריד תוכנת

http://www.lavalys.com/,לגבי הטמפ,תבדור אותה כשאר הכרטיס מתאמץ למשל במשחק,עכשיו זה סביר.

פורסם

הטמפ' של הכ.מסך בסדר גמור, זאת לא הבעיה כי אם כבר אז זה היה קורה במשחקים ולא בדסקטופ.

תראה אם בריסטרטים נוצר קובץ DUMP (מאוחסנים בתיקית הוינדוס תחת minidump, תוכל לראות לפי תאריך הקובץ אם הוא קשור לריסט האחרון שהיה לך) - אם כן, תעלה את הקובץ לפה וננסה לנתח אותו.

על הדרך תבדוק את שאר החומרה שלך עם תוכנות מאמץ יעודיות כמו PRIME95\MEMTEST\S&M ואחרים.

מומלץ גם לעדכן דרייברים לכל הרכיבים הקריטיים שיכולים לגרום לבעיה (דרייברים של הלוח אם - צ'יפסט, אונבורדים למינהם, כרטיס מסך וכו).

פורסם
  • מחבר

דווקא בהתחלה הקריסות היו רק כשאני מפעיל את המשחק far cry... המשחק היה עובד ובסוף הloading המחשב היה קורס

טוב הורדתי את everest איפה רשום מידע על הטמפ'?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים