עבור לתוכן

סרטון חדש ומעולה של ep2.

Featured Replies

פורסם

http://www.gametrailers.com/player/23927.html

זה רק אני או שעכשיו יורד הרבה יותר דם כשנפגעים\פוגעים?

וגם נראה לי שהמשחק הולך להיות הרבה יותר כבד מבעבר עם כל התוספות והמעבר לסביבה פתוחה יותר....

פורסם

תודה רבבה רבה !

ניראה מבטיח..

פורסם

שמע Hl2 זה המשחק הכי טוב שיצא עד עכשיו אני מכור אליו בדיוק עכשיו סיימתי אותו פעם 3 :kopfpatsch::screwy:

נ.ב אולי יש פה למישהו איזה תקציר של העלילה מ HL1 פשוט שיחקתי פה לפני מלא זמן ואני לא זוכר אותו :s07:

פורסם

מצאתי לך את העלילה של HL1 על פי ויקיפדיה:

עלילת המשחק המקורי מתרחשת במעבדה תת-קרקעית מרוחקת בשם "מעבדת מחקר בלאק מיסה" ("Black Mesa"). במהלך ניסוי שהשתבש, גרמו החוקרים במעבדה ליצירתו של שער לפלנטה בשם "זן" (Xen). יצירת השער אפשרה לחייזרים רבים להיכנס לעולמנו.

השחקן נכנס לתפקידו של גורדון פרידמן, אחד מן המדענים. ומטרתו לשרוד, להיחלץ מהבלאק מיסה, ולהציל כמה מעמיתיו, אם הדבר אפשרי. בתחילת המשחק מתמודד השחקן עם החייזרים שהגיעו מזן. בהמשך עליו להתמודד עם יחידות חיסול מטעם הצבא שרוצות להסתיר את האסון ולהשמיד את העדויות, כולל המדענים וגורדון פרידמן בכללם.

משחק ההמשך בשם "Half-Life 2" ממשיך את הסיפור לאחר מספר שנים אינו ידוע מהתקרית בבלאק מיסה. עלילת המשחק החדש מתרחשת ב"עיר 17" ("City 17"). אף שלא ניתן לדעת זאת בוודאות, כלל הנראה ממוקמת העיר אי שם במזרח אירופה.

במהלך המשחק פוגש השחקן דמות מסתורית שמופיעה במקומות שונים משחק. דמות זו ידועה בכינוי ג'-מאן (G-man). יש השערות שדמות זו היא בעצם גורדון שבא מהעתיד, או האדם שגרם לתאונה במעבדה ומנסה לתקן אותה.

פורסם

תכלס כל אחד ממשחקים בסדרה שבר היסטוריה, נראה מדהים ומבטיח :) ואני גם מחכה לפורטל שהולך להיות גם משחק פצצה שבא עם HL2:EP2...

פורסם

עלילת המשחק המקורי מתרחשת במעבדה תת-קרקעית מרוחקת בשם "מעבדת מחקר בלאק מיסה" ("Black Mesa"). במהלך ניסוי שהשתבש, גרמו החוקרים במעבדה ליצירתו של שער לפלנטה בשם "זן" (Xen). יצירת השער אפשרה לחייזרים רבים להיכנס לעולמנו.

השחקן נכנס לתפקידו של גורדון פרידמן, אחד מן המדענים. ומטרתו לשרוד, להיחלץ מהבלאק מיסה, ולהציל כמה מעמיתיו, אם הדבר אפשרי. בתחילת המשחק מתמודד השחקן עם החייזרים שהגיעו מזן. בהמשך עליו להתמודד עם יחידות חיסול מטעם הצבא שרוצות להסתיר את האסון ולהשמיד את העדויות, כולל המדענים וגורדון פרידמן בכללם.

משחק ההמשך בשם "Half-Life 2" ממשיך את הסיפור לאחר מספר שנים אינו ידוע מהתקרית בבלאק מיסה. עלילת המשחק החדש מתרחשת ב"עיר 17" ("City 17"). אף שלא ניתן לדעת זאת בוודאות, כלל הנראה ממוקמת העיר אי שם במזרח אירופה.

במהלך המשחק פוגש השחקן דמות מסתורית שמופיעה במקומות שונים משחק. דמות זו ידועה בכינוי ג'-מאן (G-man). יש השערות שדמות זו היא בעצם גורדון שבא מהעתיד, או האדם שגרם לתאונה במעבדה ומנסה לתקן אותה.

אתה עושה לי רע... עכשיו אני יודע כמה אני מחמיץ כשאני לא יודע מה הסיפור של המשחק לא בHL1 ולא בHL2! התחלתי את המשחק מEP1 בכלל xD ואני מתאר לעצמי שאני די מקלקל את כל הקטע שלומדים הכל לפי הסדר... מי זאת אלכס הזאת בכלל... ועכשיו עשית לי חשק ללמוד על הG MAN!

פורסם

חחח

GMAN זה גורדון

פורסם

GMAN ממה שאני זוכר זה האיש שכול משחק מופיע, ניראה כמו עורך דין...

בכול מקרה EP2 ניראה מבטיח, לא יכול לחכות!

פורסם

תודה :yelclap: עכשיו אני נזכר בהכל פשוט הייתי ילד קטן ששיחקתי בזה :)

לא יכול לחכות ל EP2

דרך אגב העורך דין הזה היה תמיד גם ב HL1

פורסם

מסוג המשחקים שקונים בעיניים עצומות :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים