עבור לתוכן

עזרה בבחירת כ.מסך AGPx8

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה התחדשתי במסך חדש וכעת יש לי 2 מסכי 19" איכותיים (LG1920P בעל פאנל P-MVA ,ו-EIZO 1910 עם פאנל S-PVA ). על כל אחד בנפרד רואים מצויין עם כרטיס האונבורד הפשוט שלי (INTEL Extreme Graphics 2 על מחשב DELL ).כעת אני חייב כמובן כ. רגיל ע"מ לצפות בשני מסכים בו-זמנית. בזמנו קניתי כ.מסך AGPx8 עוד כשהיה לי מסך אחד.קניתי RADEON 9600 PRO ,והייתי בטוח שיראו יותר טוב מהאונבורד:

1. סוף סוף חיבור DVI .....

2. 256 מגה זיכרון, 128bit ...

חיברתי וראו בבירור פחות טוב..אני לא מתכוון למשחקים (אני לא גיימר בכלל) או סרטים אלא לתמונה עצמה. נאלצתי להחזיר את הכרטיס (שנבדק במעבדת החנות ונמצא תקין) ,ועד היום אני מחכה לזיכוי... אותו סיפורחזר על עצמו עם כרטיס n6200 של אסוס. (לא הלך עם ATI ,אז ניסיתי Nvidia ...) . אותה בעייה: תמונה מטושטשת ...טקסט פחות חד..

כדי להדגים את הבדלי התצוגה אני מצרף שתי תמונות:

תמונה אחת,דומה למה שהיה עם ה-9600PRO ,"ייצרתי" עכשיו עם סרטון שעשיתי בזמנו-(הקלטתי את המסך-השתמשתי בתוכנת snugit ובחרתי כנראה במקודד גרוע) ,וכעת "צילמתי" עם Prt Scr את הסרטון בזמן "pouse " .התמונה שהתקבלה מזכירה את איכות הצפיה עם הכרטיסים שהיו לי (טוב, עם הכרטיסים לא ראו כל כך גרוע......).הסרטון הזה נעשה עם האונבורד .הסיבה לאיכות הגרועה היא בגלל התוכנה והמקודד הגרוע שבהם השתמשתי.זאת הדרך היחידה שלי ליצור תמונה שמזכירה את מה שהיה עם הכרטיסים האחרים.

ואני מצרף תמונה נוספת של הדסקטופ (גם עם Prt Scr) כפי שזה נראה עכשיו עם הכרטיס אונבורד הפשוט...זה בערך ההבדל. מישהו יכול לומר לי ממה נובעים ההבדלים האלו...?. אני כבר לא יודע מה לקנות...המבחר לא גדול ל-AGP ,ואני מעדיף גם קירור פאסיבי..ואני פוחד שגם אם אקנה כרטיס ב-1000 שח הבעייה תחזור.

תודה לכל מי שיגיב.

[attachment deleted by admin]

פורסם

מוזר בהחלט...

האם שתי המכים מוגדרים לאותה רזולוציה,ואיכות צבע והרצים??

פורסם
  • מחבר

מוזר בהחלט...

האם שתי המכים מוגדרים לאותה רזולוציה,ואיכות צבע והרצים??

כמובן..מדובר באותו מסך (LG1920P ?) שהיה לי. עכשיו פשוט התווסף אליו מסך נוסף ואני אאלץ לוותר על האונבורד כדי לראות שני מסכים ביחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים