עבור לתוכן

אני רוצה לקנות מחשב חדש, תקציב 8000 ש"ח, מחשב לתלת מימד

Featured Replies

פורסם

היי איזה פורום מעולה ! :)

אז ככה אני מחפש מחשב כזה בדיוק, לגרפיקה - בעיקר תלת (3DS VRAY MAXWELL) פוטושופ עריכה וכו', והתקציב שלי הוא בערך בדיוק כזה (יותר לכיוון ה 7000 בלי מסך) וגם אני לא קניתי מחשב כבר בערך 6 שנים וכבר לא כל כך מכיר, אז עקבתי אחרי השירשור הזה (לקנות מחשב זה מאד מבלבל אני חייב לציין...)

נתתם המון מידע אבל רציתי לשאול - איפה כדאי לקנות ??? ראיתי את המפרטים שפרסמתם כאן, איפה קונים כאלה במחירים האלה? ראיתי כמה חנויות און ליין, אבל יש לי הרגשה שהכל יקר יותר... המלצות ...?

וגם כמה דברים נוספים -

לגבי כרטיס מסך... יש מסקנות ? אני מבולבל.. אה כן ו-dual screen - נורא חשוב לי , יש המלצות בכיוון?

מישהו אמר לי שלגרפיקה פחות חשוב הזכרון של הכרטיס ויותר המהירות כי זה רק לשמירת טקסטורות ותוכנות תלת בכל מקרה לא משתמשות בזה, זה נכון?

וגם - הזהירו אותי מחוסר תאימות בין כרטיס מסך ללוח אם, שזה עלול ליצור מערכת לא יציבה במקרים מסויימים.. יש למישהו מושג?

לגבי לוח אם - אני בכלל לא יודע מה לחפש מבחינת פרמטרים.. מישהו יכול לכוון אותי בכיוון הנכון?

אני מתנצל שאני מפריע בדיוק באמצע וויכוח על OC (אותי אישית זה מפחיד אבל אני old fashion :) )

זהו בערך נראה לי. אתם עשר, ותודה על המידע שכבר יש כאן

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בטוח שישמחו לעזור לך אבל אין סיבה לפתוח דיון על ציון אחר.

פתח לך דיון משלך ויעזרו לך

פורסם

הממ פשוט אני צריך מחשב במפרט די זהה, ופה הצטבר כבר מידע לגבי זה.. אז חשבתי שמתאים, אבל אם לא אני אפתח משלי :)

פורסם

הממ פשוט אני צריך מחשב במפרט די זהה, ופה הצטבר כבר מידע לגבי זה.. אז חשבתי שמתאים, אבל אם לא אני אפתח משלי :)

בדיוק בגלל שרוצים לעזור לך הכי טוב שאפשר עדיף שתפתח דיון עצמאי, ככה לא תגרום לספאם בדיון הזה ופותח הדיון יקבל את כל המידע שהוא רוצה, ואתה תוכל לקרוא וללמוד,

שאלות שלך כבר זה משהו אחר ודיון חדש הוא הפיתרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים